Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blender ile modelimi yaptım,aktardım uv hatası alıyorum uv map yaptım yine aynı hata yanlışmı yaptım birisi video atabilirmi, tabii çalışanı benim izlediklerimi yapıyorum olmuyor
Bir texture UVmap' ı, bir de Lightmap UVmap'ı olmak üzere 2 tane map oluşturman gerekli. Lightmap UV u nu "unwrap" yaparak otomatik oluşturabilirsin blenderda. Bu modeli FBX olarak export ettikten sonra UE4 e import et. Sahneye atmadan modele çift tıkla ve editör ekranının sağ tarafında bulunan arama yerine "light" yaz. (details panelinin altında hemen)
Light map resolution değerini 64 - 128 - 256 - 512 gibi değerlerden birini girebilirsin, sayı arttıkça kalite artar ama kasma da artar tabi.
Lightmap Coordinate index i de 1 olarak değiştir. Ben bu yöntemle yapıyorum, çok şükür bi sorun çıkmıyor.
Belki biliyormuşsundur ama bi özet geçeyim dedim, bunları zaten uyguluyorsan benden bu kadar
UV Unwrapping & wrapping in 15 mins Blender Tutorial ( 2.72 _ 2.73 ) - Zero 2 Hero: isimli videoyu izledim yaptım artık düzeldi teşekkürler,imzayı da düzenledim