Öncelikle herkese merhaba,
İsmim Özgür, hepiniz ile tanıştığıma memnun oldum.
Siteye yeni üye oldum ve bu toplulukta bulunduğum için oldukça mutluyum.
Umuyorum uzun bir süre birlikte zaman geçirebiliriz.
Giriş mesajımı tamamladıktan sonra, gelelim problemime
Konuyu, Konu Dışı bölümüne açmayı uygun buldum, bir hatam var ise bunun için lütfen kusuruma bakmayın.
Blender üzerinde, plane mesh'e küçük bir çizim aktarıyorum(fotograf),
Shader editör bölümünde, ilgili renklendirmelerimi yaptıktan sonra, meshi .fbx formatında dışa aktarıyorum.
Dışa aktardığımda sadece plane meshi aldığını görüyorum. geri kalan değişimlerin hiç birini almamış görülüyor.
Hali ile, meshi unreal engine aktardığımda da boş bir plane ile karşılaşıyorum.
Problemim, unreal engine üzerinde değilde, blender tarafında olduğunu görebiliyorum.
Sadece çözüme nasıl ulaşabilirim bunu bulamadım.
Blender ve Unreal Engine programlarında yeniyim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum.
Yukarıdaki problemimi nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, yok memnun olurum.
Herkese kolaylıklar dilerim.
İsmim Özgür, hepiniz ile tanıştığıma memnun oldum.
Siteye yeni üye oldum ve bu toplulukta bulunduğum için oldukça mutluyum.
Umuyorum uzun bir süre birlikte zaman geçirebiliriz.
Giriş mesajımı tamamladıktan sonra, gelelim problemime
Konuyu, Konu Dışı bölümüne açmayı uygun buldum, bir hatam var ise bunun için lütfen kusuruma bakmayın.
Blender üzerinde, plane mesh'e küçük bir çizim aktarıyorum(fotograf),
Shader editör bölümünde, ilgili renklendirmelerimi yaptıktan sonra, meshi .fbx formatında dışa aktarıyorum.
Dışa aktardığımda sadece plane meshi aldığını görüyorum. geri kalan değişimlerin hiç birini almamış görülüyor.
Hali ile, meshi unreal engine aktardığımda da boş bir plane ile karşılaşıyorum.
Problemim, unreal engine üzerinde değilde, blender tarafında olduğunu görebiliyorum.
Sadece çözüme nasıl ulaşabilirim bunu bulamadım.
Blender ve Unreal Engine programlarında yeniyim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum.
Yukarıdaki problemimi nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, yok memnun olurum.
Herkese kolaylıklar dilerim.