fatih789

Cezalı Üye
12 Ağu 2020
52
-7
0
(61) Trabzon

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

bu videoda 26 .dakikada  takıldım  yardım edebilirmisiniz  videoki kişi  27. dakikada  aynı hatayı yapıyor ama düzeltiyor bende düzelttim ama olmadı 
hatayı on componente  gösteriyor  yardım edebilirmisiniz acaba

Videodaki kişi de düzeltememiş bence. Zira o sözde düzeltme eylemini yapmış fakat oyunu başlattıktan sonra bitirmemiş dikkat edersen. Bitirse hata verecek çünkü. Zaten hata infinite loop hatası, o yaptığı onu düzeltmez. Döngüleri bir kontrol etmeni öneririm (for) kısmını.

(Tahmini konuşuyorum videodan kesin anlayamayız) Floora bir actor girdiğinde o fonksiyon çalışıyor. Bu actor herşey olabilir. Yeni yaratılan floor da olabilir. Eğer her dediğinde floor yaratılıyorsa ve her yaratıldığında yine floora değiyorsa "infinite loop", sonsuz döngü oluşur. O da bunu şöyle düzeltiyor. Eğer çarpan şey benim kendi karakterimse floor yarat diyor. Böylece infinite loop sonsuz döngü oluşmuyor. Senin durumda ne yaptığını bilemediğim için ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Neyin yanlış gittiğini anlamamızın herhangi bir yolu yok.

Dostum çok sınırlı vaktim var. Zaten ben düzeltsem de sen konuyu anlayamazsın o zaman. O izlediğin tutorial çok doğru bir ders değil. Eğer yapamadıysan geçebilirsin. Sonuçta neyin yanlış gittiğini çözmen gerek.

SpawnNextFloor olarak oluşturduğu Box Collision ı custom olarak değiştir ve pawn hariç herşeyi ignore yap seçeneklerden, sadece pawn overlap olarak kalsın, onun yaptığı gibi eşitliğe filan da gerek kalmayacaktır. Ayrıca herkes bu şekilde bodozlama endless runner tutorial ı çekiyor ancak herkesin atladığı bir durum var. herhangi bir oyuncu skysphere sınırına ulaşmayı başarırsa simsiyah bir alanda oyuna devam eder. ya arada portal açıp karakteri geri ışınlayacaksın ya da arada dönüşler ekleyerek sky sphere sınırları içinde tutacaksınız. benden uyarması, kolay gelsin