DeveloperPHOBOS

Yeni üye
7 Eyl 2015
111
7
0
(54) Sakarya
Şuan programcılık okuyorum. Ve suana kadar bu sorulara pek ihtiyacım olmamıstı.Sizlere bir sorum olucak suan basit olarak modelleme material hazırlama falan bılıyorum fakat vfx alanında okadar başarılı işlere imza atan insanlar varki insan kendini hiçbirşey bilmiyormus gibi hissediyor sizlere basit sorum var. Bu seviyeye nasıl gelinir ? gidip okulu varsa okuyamam tabiki fakat kurslarla veya tutorıal olur ucretlı ucretısz bu sevıylere gelinir mi ? umarım sorum anlaşılmıştır sevgilerle Ue Ailesi

Çalışmak, çalışmak, çalışmak...

Kendinize referans olarak kullanabileceğiniz ve motor içinde tekrar yaratmak istediğiniz sahneler bulun. Bunların üzerinde çalışırken de ne zorlukla karşılaşıyorsanız çözümünü ararken öğrenmiş de olacaksınız. Bilhassa VFX konusunda UDK'da varolan tekniklerin birçoğu UE4 için de geçerli hala o yüzden internette kaynak bol.

hocam udk için kaynak cirit atıyor fakat material arayuzu bıraz farklı geldi sanırım alışmam gerek peki türkiyede mu material konusunda eğitim alabileceğim yerler biliyormusnuz yoksa internet yeterli olucak mıdır ?