newSearch

Yeni üye
2 Nis 2017
1
0
0
Belirtilmemiş
Arkadaşlar yıllardır hobi olarak unity ile uğraşıyorum ve bir oyuna low poly tek renk model yapabiliyorum ama işin texture kısmına gelince benim yeteneklerimi aşıyor size sormak istediklerim unreal'da tek renk low poly asseti olan bir oyunu nasıl güzel gösteririz?

Şimdilik aklıma gelenler ışıklandırma, ambient occlusion ve shader'lar oluyor ama oyunu bu 2si dışında neler yaparsak kaliteli gösteririz? Çok bilmiyorum sanki herkesin bildiği ama sır gibi sakladığı bir özellik varda benim mi haberim yok oyuna ne yaparsam yapayım güzel görünmüyor.

Yeni çıkan battlegrounds diye bir oyun var biliyorsunuzdur oyun daha geliştirme aşamasının çok başında ama yinede grafiklerindeki bir şey beni oyuna çekiyor

Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.

newSearch' Alıntı:
Arkadaşlar yıllardır hobi olarak unity ile uğraşıyorum ve bir oyuna low poly tek renk model yapabiliyorum ama işin texture kısmına gelince benim yeteneklerimi aşıyor size sormak istediklerim unreal'da tek renk low poly asseti olan bir oyunu nasıl güzel gösteririz?

Şimdilik aklıma gelenler ışıklandırma, ambient occlusion ve shader'lar oluyor ama oyunu bu 2si dışında neler yaparsak kaliteli gösteririz? Çok bilmiyorum sanki herkesin bildiği ama sır gibi sakladığı bir özellik varda benim mi haberim yok oyuna ne yaparsam yapayım güzel görünmüyor.

Yeni çıkan battlegrounds diye bir oyun var biliyorsunuzdur oyun daha geliştirme aşamasının çok başında ama yinede grafiklerindeki bir şey beni oyuna çekiyor

Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Post Process efektleri ile daha iyi bir şekil sağlayabilirsiniz. 

Bunun dışında world absolute positions gibi efektler ile aşağıdaki gibi low-poly su yapabilirsiniz.
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Vertex color ile belirli vertexler üzerindeki resimleri değiştirebilirsniz.
attachment.php

Materyaller konusuna çok hakim olmadığım için teknik kısımları bilmiyorum fakat low-poly ile yapılacak bir çok düğüm mevcut. Bu Unreal Engine'nin ne kadar eşsiz bir oyun motoru olduğunu sağlıyor.

Bildiğiniz gibi landscape toolslar ile kolay bir şekilde low-poly materyal oluşturup boyayabilirsiniz.

Battleground, Marvel vs Capcom: Infinite ya da ARK gibi oyunları bu oyun motoru üzerinde yapıp release etmek  için en az 20 kişilik profesyönel bir ekibiniz olması lazım. Eğer böyle bir oyun yapmak istiyorsanız daha basit bir oyunla başlamanız daha mantıklı olacaktır.

UUnreal Engine daha gelişmiş ve kompleks bir motordur. 
Daha önceden Unity ile uğraşanlar için https://docs.unrealengine.com/latest/INT/GettingStarted/FromUnity/ Epic Games tarafından hazırlanmış bu dökümantasyona bakabilirsiniz.