qukla

Unreal MVP
16 Tem 2015
381
90
0
(35) İzmir
Merhabalar
Bir Objeyi Yavaş Yavaş Görünür Yapmak, yada yavaş yavaş görünmez yapmak mümkün mü? Eğer mümkünse bunu blueprint ' den yapmak mümkün mü_? : )
Şimdiden teşekkürler

SoloWarrior' Alıntı:
Materyalin opaklığını değiştirerek neden olmasın?

Aaa çok mantıklı : D Alternatif yol olarak bunu kullanırım teşekkürler ^^
Ama direkt bir objeyi bağlayıp yavaş yavaş görünür yap dedirtecek bir node yok mu acaba blueprint içinde ?

Blueprint içinde öyle bir fonksiyon yok çünkü materyaller ile alakalı yapmak istediğin şey. Translucent materyal ile çok kolay opacity geçişi yapmak fakat opacity değeri 1 - tam opak - translucent materyal normal opaque materyal gibi bir görüntü vermiyor malesef, o yüzden işine yarar mı bilmem. Yaramaz ise Masked material kullanıp opacity mask için istediğin bir mask texture'ı ile IF nodunu kullarak geçiş yaptırabilirsin blueprintler aracılığı ile. Şu videonun sonundaki gibi bir efekt elde edebilirsin böylece:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Tabi bu geçişin görünümü objenin UV'sine, maske texture'ının tiling değerine ve kullandığın texture'ın desenine göre farklı sonuçlar verebilir.

Kadının kaybolmasını diyorsun değil mi? Süper tam istediğim şey.
Bu arada bunu sen mi yaptın? :eek: Animasyonlar falan sana mı ait :eek: mekanlar falan? :eek: wtf :eek:

SoloWarrior' Alıntı:
90 mb kalmış net paketinde,merak ettim videoyu :mad:

kısa zaten ya 144p de izle bir şey olmaz : )

[/quote]
Evet. Evet. Evet. Evet. :p
[/quote]

Süpersin valla : ) Biraz konu dışı 1-2 şey sorayım yakalamışken : D
0:57 deki geçişi nasıl yaptın ?
Birde animasyonları UE nin içinden yapmadın değil mi ? Eğer yapmadıysan hangi programı kullandın ? : )
Son olarak (tamamen meraktan soruyorum ) sadece şu animasyonları yapmak ne kadar zamanını aldı?

Teşekkürler ^^

qukla' Alıntı:
SoloWarrior' Alıntı:
90 mb kalmış net paketinde,merak ettim videoyu :mad:

kısa zaten ya 144p de izle bir şey olmaz : )
Evet. Evet. Evet. Evet. :p
[/quote]

Süpersin valla : ) Biraz konu dışı 1-2 şey sorayım yakalamışken : D
Birde animasyonları UE nin içinden yapmadın değil mi ? Eğer yapmadıysan hangi programı kullandın ? : )
Son olarak (tamamen meraktan soruyorum ) sadece şu animasyonları yapmak ne kadar zamanını aldı?

Teşekkürler ^^
[/quote]

Adam 144p hazırlamadı,ben niye 144p izleyeyim ? :D

Yarını bekler 720p izlerim (akk yok,güven kaynağım o :) )

qukla' Alıntı:

Teşekkürler ^^

Kamera geçişini şurada anlatıp örnek proje de vermiştim. Yalnız orada da bahsettiğim gibi render target boyutunu oyun sırasında değiştiremediğimiz için pek kullanışlı bir yöntem değil. Mesela oyuncunun ekran 4k ise ve sen render target'i 1080p veya daha düşük olarak ayarladıysan oyuncunun ekranında düşük çözünürlükte görünecek texture haliyle.
Animasyonlar 3ds Max de yapıldı. Rig kullanmayıp da oturup saf gibi kemikleri teker teker move ve rotate yaptığım için biraz zor oldu. ;P Tek oturuşta da bitirmedim zaten ve neyi nasıl anime ettireceğimi de yaparken kararlaştırdığım için zaman veremiyorum malesef. :\

Anladım Teşekkürler ^^

Bu arada Translucent denemem efsane oldu bir göstermek istiyorum : D
2wcjz48.jpg

Bu kadın normalde güzeldi :D