HACKER MUSTAFA

Cezalı Üye
26 Ocak 2016
18
-19
0
(34) İstanbul Anadolu
Benim bilgisayarım'a ben bi işlemci almak istiyorum ve bilgisayarımda İntel core i3 işlemci takılı ve Ben bunu İntel core i5 ile değiştirmek istiyorum herhangi bir zararı olur mu veya çalışırmı i5 işlemci.

Anakart modeli : IPXSB-H61 Bide bu Anakart için sorunlu anakart diyolar ilerdede Anakartımı değiştirmek istiyorum önerileriniz varsa bekliyorum.

HACKER MUSTAFA' Alıntı:
Benim bilgisayarım'a ben bi işlemci almak istiyorum ve bilgisayarımda İntel core i3 işlemci takılı ve Ben bunu İntel core i5 ile değiştirmek istiyorum herhangi bir zararı olur mu veya çalışırmı i5 işlemci.

Anakart modeli : IPXSB-H61 Bide bu Anakart için sorunlu anakart diyolar ilerdede Anakartımı değiştirmek istiyorum önerileriniz varsa bekliyorum.

Sakın i5'e geçme, bilgisayarın havaya uçabilir

computer-explosion-o.gif

dyanikoglu' Alıntı:
HACKER MUSTAFA' Alıntı:

computer-explosion-o.gif

Nedeni ney ki bilgisayar havaya uçuyo bi anlatır mısın ? Lütfen rica ediyorum.

mustafasahinfb' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:

computer-explosion-o.gif
Hahhaha :D

Adaşım bence sen işlemciyle, ramle falan uğraşma. Mümkünse sıfırdan bi PC bak. Toplayabilecek bi tanıdığın varsa bütceni sòyle o baksın.

17.000 tl ye pc toplatçaktım en model parça kullan dedim bilgisayarcı dalga geçti bende foruma yazdım biriniz yardımcı olursunuz diye ama gene alay konusu oldum.Hiç pc toplama hakkında bilen bi son sürüm sistemlerden bana bi sistem çıkarabilirmi ?

Cgart' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:
"O" arkadaşın sorduğu sorular, cevaplanabiliyorsa, ek konular açılmadan da aynı hızda cevaplanacaktır.
Şimdi buradan forum kurallarını okusun ve bu şekilde kurallara uyarak devam etsin "o" arkadaş.
http://www.unrealengineturkiye.com/...rallari-konusu.html?highlight=forum+kuralları
Arkadasa sahip çıkalım

Thunderbolt' Alıntı:
İ5 'i rahat bırak.
iskintevfik' Alıntı:
Güzel kardeşim, bütçeni belirt her türlü herkes yardımcı olur.
Ayrıca ''i5' i rahat bırak'' a fena güldüm  :D :D

i5e de sahip çıkalım o zaman.

cahitburak' Alıntı:
Cgart' Alıntı:
Arkadasa sahip çıkalım

Thunderbolt' Alıntı:
İ5 'i rahat bırak.
iskintevfik' Alıntı:
Güzel kardeşim, bütçeni belirt her türlü herkes yardımcı olur.
Ayrıca ''i5' i rahat bırak'' a fena güldüm  :D :D

i5e de sahip çıkalım o zaman.

ya ben gitmek istiyorum da giderken de gelmek istiyorum nasıl yaparım lütfen yardım et A:SDaS:D