Cnrtnbl

Unreal MVP
24 Kas 2020
216
162
43
36
(35) İzmir
Merhabalar. Bu konunun kategorisi burası mı tam bilmiyorum. 4-5 gün içinde şehir kurma oyunumda beta testlerine geçeceğiz. 2-3 hafta içinde de demoyu hazırlayıp steam next fest ekim e katılacağız. 2-3 ay gibi de oyunu erken erişim olarak çıkartmayı planlıyorum. 

İlgilenen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar. Herkese kolay gelsin..  :)

Sağolasın çok şimdi onayladım erişimi. Türkiye'den 5 kişi varmış onların içindesindir muhtemelen. Enes sen de olmalısın onların içinde. 350 kişi erişim istemiş ama seçemiyorsun kimlere erişim vereceğimi. Ülke ülke kategoriye ayırıyor ve bir ülkeden en az 5 kişi olunca listede gözüküyor ülke. Onların tamamına ya da bir kısmına erişim verebiliyorsun. Şu an 160 kişiye erişim verdim bunların sadece 15 tanesi türk :p

Edit: Şu anki erken erişimde tarlalarda ekin çeşidi yok. Henüz güncellemedim ama haftaya playtesti kapatıp artık demo sürümünü yayınlayacağım. Steam next feste katılacağım o demoyla

Evet erişim aldım teşekkürler :)  oyuna göz attım gerçekten güzel fakat eksiklerde var. 41 dakika boyunca inceledim özelden kendimce gözlemlediklerimi size yollayacağım. Başarılarınızın devamını dilerim oyun geliştirilirse ortaya çok güzel bir oyun çıkacak. :)