Güray

Yeni üye
29 Tem 2017
17
1
0
(41) Kocaeli
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Videodan da görebileceğiniz üzere, AI konuma ulaşmasına rağmen bir sonraki aşamaya geçmesi çok uzun sürüyor. AI Move To Actor tarzı nodeları da denedim ama değişen bi şey yok. Konuma gelmelerine rağmen öylece durup bekliyorlar, Acceptable Radius ile alakası yok. Esktra olarak ise alanda çok fazla AI olunca bazıları öylece donup kalıyor, işlem yapmıyor. Bunun maksimum sayısını nasıl arttırabilirim bir fikriniz var mıdır?

Buradan direk her şeyi anlamak zor ama şunları söyleyebilirim. Oradaki sistem bana tamamen yanlış gibi duruyor. Selector bir dalı çalıştırır ve doğruysa döner diğerlerine bakmaz. Bunu da soldan başlayarak yapar. Sequencer ise sırası ile birden çok iş yapar. Böyle bir sistemin Sequence ile kurulması lazım. En solda FindPlayerLocation olacak, onun sağında move to olacak. Şu an çalışıyor gibi gözükmesinin sebebi ise tamamen şansa gibi duruyor. Bu arada üstte adım adım ilerlemeni ve göremeni sağlayacak ileri geri butonlar var onları kullanabilirsin.
 (Not: Selector un seçim yapmasını sağlayacak herhangi bir kontrol de yokki bir tanesini seçsin.)