Hepinize merhabalar. Benim adım kaan önceden de ue4 ile ufak çaplı projeler yapmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış ve teknik sebeplerden ötürü bu hobime ara vermiştim. Şimdi daha sağlam sistem ve bilgi birikimi ile birlikte sizlerin arasına döndüm
Şuan sizden istediğim tek şey bana yol göstermeniz
Şuan bildiğim diller ve tecrübem
1 - PHP YÜKSEK
2 - SQL YÜKSEK
3 - MYSQL YÜKSEK
4 - ASP (.NET CORE FRAMEWORK ) ORTA
5 - HTML - CSS ORTA
6 - C# ORTA
7 - C++ ORTA
8 - İNGİLİZCE VASAT KÖTÜ HATTA KÖTÜNÜN KÖTÜSÜ
Şuan unity vs ue4 (ue5 şuan için geçme gibi düşüncem yok projeyi ue5'e taşıyabiliyoruz ) unity ile ypaılan oyunlar grafikler cocuk oyunu gibi kaynak çok ama kalite yok (yerine göre =) )
ue4 benim hayalini kurduğum oyun motorlarından birisi algoritmam saglamdır. Size sorum ise nerden başlamalıyım blueprint mi yoksa c++ ile mi yazmalıyım. Hangi kurs ile başlamalıyım. Server client ilişkisi daha önce yapmadığım bir şey (unity - photon network ile projelerim oldu ama photon sınıfı her şeyi hazır veriyor )
Şuan sizden istediğim tek şey bana yol göstermeniz
Şuan bildiğim diller ve tecrübem
1 - PHP YÜKSEK
2 - SQL YÜKSEK
3 - MYSQL YÜKSEK
4 - ASP (.NET CORE FRAMEWORK ) ORTA
5 - HTML - CSS ORTA
6 - C# ORTA
7 - C++ ORTA
8 - İNGİLİZCE VASAT KÖTÜ HATTA KÖTÜNÜN KÖTÜSÜ
Şuan unity vs ue4 (ue5 şuan için geçme gibi düşüncem yok projeyi ue5'e taşıyabiliyoruz ) unity ile ypaılan oyunlar grafikler cocuk oyunu gibi kaynak çok ama kalite yok (yerine göre =) )
ue4 benim hayalini kurduğum oyun motorlarından birisi algoritmam saglamdır. Size sorum ise nerden başlamalıyım blueprint mi yoksa c++ ile mi yazmalıyım. Hangi kurs ile başlamalıyım. Server client ilişkisi daha önce yapmadığım bir şey (unity - photon network ile projelerim oldu ama photon sınıfı her şeyi hazır veriyor )