leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,538
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Motoru 5 saniyeliğine alta attığınızda geri açtığınızda 30 FPS gibi bir değerde sürünmeye başlıyor.
Use Less Cpu When Background seçeneğini kapattığım halde sorun devam ediyor. Tekrardan ön plana getirdiğinizde 30 fps oluyor. Düzelmesi için grafik ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
Bunun çözümü nedir?

Bu dediğini ilk kez bugün gördüm bende, hatta olayın next leveli, başka harita açtığımda 60 fps, bug ı yiyen haritaya dönünce yine 30 fps :) restart editor çözüyor, muhtemelen win11 uyumsuzluk sorunu diye düşünüyorum çünkü öncesinde hiç görmedim. Keep updating demek yerinde olacaktır ;)

Bu dediğini ilk kez bugün gördüm bende, hatta olayın next leveli, başka harita açtığımda 60 fps, bug ı yiyen haritaya dönünce yine 30 fps :) restart editor çözüyor, muhtemelen win11 uyumsuzluk sorunu diye düşünüyorum çünkü öncesinde hiç görmedim. Keep updating demek yerinde olacaktır ;)
Unreali güncelledikten sonra oldu vallaha :D
Şimdi tekrar bir güncelleme atıcam belki yeni versiyonda düzelmiştir.

Sorun çözüldü. Eğer windowsun slayt gösterisi yapıyorsa. Yani arka plan resminden bahsediyorum , Unreal sıkıntıya giriyor.
Ayrıca görev çubuğunu otomatik gizle yaparsan da Unreal takılmaya başlıyor. Yani Windows arkada bir şeyleri UI olarak güncellerse Unreal her şekilde sıkıntıya giriyor.

• Beğen
Tepkiler: nonlinear