Merhaba arkadaşlar Unreal Engine ile tanışalı yaklaşık 2 ay oldu bir aydır archviz çalışması yapmaya  çalışıyorum aşağıdaki video için eleştirilerinizi bekliyorum. Tamamlanmamış bir proje olduğunu unutmayın. Modeller Hazır aydınlatma için sadece Directional Light kullandım.

[align=center]
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Tekil ışık  kaynagı  kullanmana  ragmen  bence  güzel  olmuş  mekanın  konumuna  göre  diğer  ışık  kaynaklarınıda  kullanmalısın

urcu' Alıntı:
Tekil ışık  kaynagı  kullanmana  ragmen  bence  güzel  olmuş  mekanın  konumuna  göre  diğer  ışık  kaynaklarınıda  kullanmalısın

Ben yazacaktım urcu yazmış, tekil ışık kaynağı olmasına rağmen güzel aydınlanmış, ben birtürlü istediğim ışığı yakalayamadım.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekcilik açısından ne gibi ayarlamalar yapılabilir fikirleriniz önemli. Aydınlatma için spot light kullanacağım bakalım nasıl olacak

FxArch' Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekcilik açısından ne gibi ayarlamalar yapılabilir fikirleriniz önemli. Aydınlatma için spot light kullanacağım bakalım nasıl olacak

izlediğimiz örnek videolarda adamlar çok net ve çok güzel aydınlatma yakalıyorlar ama hala çözebilmiş değilim.İpuçları varsa paylaşabilirsiniz.

usen' Alıntı:
FxArch' Alıntı:

izlediğimiz örnek videolarda adamlar çok net ve çok güzel aydınlatma yakalıyorlar ama hala çözebilmiş değilim.İpuçları varsa paylaşabilirsiniz.

hocam bende  bu konuda sorunlar yaşıyorum ama bu işin püf noktası Post Process Volume.
Spotlarla aydınlatma yaparken ışık güçünü fazla açmak gerçekciligi azaltıyor bunun yerine fazla spot düşük ışık ve Post Process Volume ile aydınlatma yapmak daha gerçekci olmasını sağlıyor.

FxArch' Alıntı:
usen' Alıntı:

hocam bende  bu konuda sorunlar yaşıyorum ama bu işin püf noktası Post Process Volume.
Spotlarla aydınlatma yaparken ışık güçünü fazla açmak gerçekciligi azaltıyor bunun yerine fazla spot düşük ışık ve Post Process Volume ile aydınlatma yapmak daha gerçekci olmasını sağlıyor.

Post Process Volume de bir noktadan sonra yeterli olmuyor müdürüm, örnek çalışma indirip incelemek lazım özellikle evermotion'dan.