Akman

Yeni üye
20 Ocak 2025
20
3
3
Hocalarım sa,
Oyunumun başına bir sinematik eklemek istiyorum.
karakter araba kullanırken kaza yapıyor. Bunu hangi yolla yapabilirim.
normal sinematik eklerken sadece kamerayı hareket ettirebiliyorum

Çözüm
aynen böyle olmasını istiyorum hocam. birde arkada konuşan ses sizin sesiniz mi?
Evet benim sesim amatör bir trailer bu. Şu an kullanmıyorum o yüzden.
Gelecekte daha iyisini çekmem gerekiyor.

Arabayı elle kontrol edin ve içeriden video alın. Ben hiç sequencer kullanmadım.
Her şeyi ya eventlerle yaptım ya da böyle araç içinden sürerken görüntü aldım. Daha sonra bir video düzenleme uygulaması ile çerçevede olmasını istemediğiniz üst alt kısmı kesmelisiniz.
Ses efektleri ekleyebilirsiniz.

Senin istediğin yöntem ise oldukça uğraştırıcı olacaktır. Ayrıca karmaşık biraz. Arabanın bir yolu takip etmesi vs gerekebilir spline boyunca ilerler. Ya da keyframe ekleyip elle yapabilirsiniz. Ya da aracı gerçek anlamda sürüş özelliğini açıp...
Hocalarım sa,
Oyunumun başına bir sinematik eklemek istiyorum.
karakter araba kullanırken kaza yapıyor. Bunu hangi yolla yapabilirim.
normal sinematik eklerken sadece kamerayı hareket ettirebiliyorum
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Benim oyunun başındaki sahne gibi mi ?

• Beğen
Tepkiler: Akman
aynen böyle olmasını istiyorum hocam. birde arkada konuşan ses sizin sesiniz mi?

Arabayı elle kontrol edin ve içeriden video alın. Ben hiç sequencer kullanmadım.
Her şeyi ya eventlerle yaptım ya da böyle araç içinden sürerken görüntü aldım. Daha sonra bir video düzenleme uygulaması ile çerçevede olmasını istemediğiniz üst alt kısmı kesmelisiniz.

Senin istediğin yöntem ise oldukça uğraştırıcı olacaktır. Ayrıca karmaşık biraz. Arabanın bir yolu takip etmesi vs gerekebilir spline boyunca ilerler. Ya da keyframe ekleyip elle yapabilirsiniz. Ya da aracı gerçek anlamda sürüş özelliğini açıp bir yolda aynı GTA da ki araçlar gibi gitmesini sağlayabilir bu şekilde videoya çekebilirsiniz. Örneğin düz giderken bir triggera geçince bu sefer duvara çarpar başka yere kırar direksiyonu vs.
Ya da komple elinizle yaparsınız her şeyi bir çok yöntem mevcut.
Mesela benim videomdaki her şey NPC .
Komutlarla yaptırdım her şeyi. Gerçek oyuncu değiller.

• Beğen
Tepkiler: Akman
Çözüm

Senin istediğin yöntem ise oldukça uğraştırıcı olacaktır. Ayrıca karmaşık biraz. Arabanın bir yolu takip etmesi vs gerekebilir spline boyunca ilerler. Ya da keyframe ekleyip elle yapabilirsiniz. Ya da aracı gerçek anlamda sürüş özelliğini açıp bir yolda aynı GTA da ki araçlar gibi gitmesini sağlayabilir bu şekilde videoya çekebilirsiniz. Örneğin düz giderken bir triggera geçince bu sefer duvara çarpar başka yere kırar direksiyonu vs.
Ya da komple elinizle yaparsınız her şeyi bir çok yöntem mevcut.
Mesela benim videomdaki her şey NPC .
Komutlarla yaptırdım her şeyi. Gerçek oyuncu değiller.
hocam cevap için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: leonscottkfm