Mert Cenk

Cezalı Üye
12 May 2016
18
-7
0
(1) Adana
Arkadaşlar Merhaba Bir Otobüs Soyunu Yapmayı Planlıyoruz Masraf Edeceğiz Firmalar İle Şimdi Demek İstediğim şu Third person Otobüs Nasıl Eklerim Nasıl Çalışır Yani Mesela Şu Epic Games teki Car Damage Bedava Alabilme İmkanızmız Varmı Veya Varsada Biri Paylaşabilir mi ?

Öncelikle neden bahsettiğini pek anlamadım fakat o bahsettiğin "Car Damage" de bir veya birden fazla kişinin emeği yatmakta. Birisi çıkıp senin oyununu "bedava" indirmenin yollarını arasa hoşuna gider mi? Neyse fazla uzatmaya lüzum yok, hayır arkadaşım bedava alabilme imkanın yok. Hoş bir şekilde bir yerden bedava bulup kullanırsan da hakkında yasal işlem başlatabilirler aklında bulunsun.

Buggiman' Alıntı:
Öncelikle neden bahsettiğini pek anlamadım fakat o bahsettiğin "Car Damage" de bir veya birden fazla kişinin emeği yatmakta. Birisi çıkıp senin oyununu "bedava" indirmenin yollarını arasa hoşuna gider mi? Neyse fazla uzatmaya lüzum yok, hayır arkadaşım bedava alabilme imkanın yok. Hoş bir şekilde bir yerden bedava bulup kullanırsan da hakkında yasal işlem başlatabilirler aklında bulunsun.

tamam teşekkür ederim dostum bilgilendirdiğin için :)