sadettinmsc1453 Yeni üye 1 Şub 2017 20 2 0 (34) İstanbul Anadolu 2 Şub 2017 #1 Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu?
Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu?
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 896 340 63 (35) İzmir zeybek.games 2 Şub 2017 #2 sadettinmsc1453' Alıntı: Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut.
sadettinmsc1453' Alıntı: Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut.
sadettinmsc1453 Yeni üye 1 Şub 2017 20 2 0 (34) İstanbul Anadolu 2 Şub 2017 #3 Khubur' Alıntı: sadettinmsc1453' Alıntı: Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut. Genişletmek için tıkla ... En iyisi Blender'mıdır? Uygunmudur?
Khubur' Alıntı: sadettinmsc1453' Alıntı: Öncelikle selamlarımı iletiyorum. Animator olmak istiyorum. Cinema 4d bir süre kullandım. Başka programlar var mı? Cinema 4d uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut. Genişletmek için tıkla ... En iyisi Blender'mıdır? Uygunmudur?
Khubur Bilinen üye 14 Eyl 2016 896 340 63 (35) İzmir zeybek.games 2 Şub 2017 #4 sadettinmsc1453' Alıntı: Khubur' Alıntı: Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut. Genişletmek için tıkla ... En iyisi Blender'mıdır? Uygunmudur? Genişletmek için tıkla ... En iyisi diye bir şart yok. Kendi yeteneklerinle alakalı neredeyse hepsinin modelleme mantığı aynuı.
sadettinmsc1453' Alıntı: Khubur' Alıntı: Blender, Maya, MakeHuman gibi karakter animasyonları & rigler yapmak için başka programlar mevcut. Genişletmek için tıkla ... En iyisi Blender'mıdır? Uygunmudur? Genişletmek için tıkla ... En iyisi diye bir şart yok. Kendi yeteneklerinle alakalı neredeyse hepsinin modelleme mantığı aynuı.