Uyuşuk Aslan

Yeni üye
18 Şub 2019
32
1
0
(35) İzmir
Merhabalar, ben mixamodan karakter import ettiğimde ue4 teki herhangi bir animasyonu bu meshte oynatamıyorum.Ayrıca ue4 marketplace'den https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/product/resource-gathering-animation-pack bu linkteki animasyonu yapacağım survival oyun için satın almak istiyorum. Acaba mixamo'dan import ettiğim karakterlerimi bu animasyonlarla  birleştirirsem  herhangi bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler   :cool: :D

Selam,

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
  bak bu videoda tamamen farklı isimlere sahip bone lar için nasıl retarget yapacağını anlatıyor, aynen takip et animasyonları kullanırsın. retarget için birçok tutorial var, başka videolara da bakabilirsin. 
Mixamodan import ettiğin karakterler için Root Motion gereksinimine sahip animasyonları kullanamazsın, örneğin ileri doğru uzun sıçrama, veya dodge hareketleri aniden karaktere location olarak yer değiştirten animasyonlar gibi düşün, çünkü mixamo karakterlerinde root bone bulunmuyor, animasyonu yapar ancak katakter animasyon bittiğinde ilk başladığı yere aniden geri döner. burda 2 seçeneğin var, ya launch character fonksiyonu ile kendin ayar çekerek bu animasyonları location olarak devreye alacaksın ya da karaktere 3D programda bir root bone tanımlayacaksın. böylece mixamo karakterlerde de RootMotion gerektiren animasyonları sorunsuz kullanabilirsin