mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
588
2
43
28
Benim bir ana karakterim var yani bir Main Skeletal mesh bütün anmasyonlar bu ana karakterin iskeletine bağlı. Aynı zamanda da farklı boyut ve şekillerde de skeletal mehler var. Bu skeletal meshler de yine ana karakterin iskeletine bağlı. Ana karakter bir insan, diğer skeletal meshler ise yaratık yani bazılarının kolları uzun, bazılarının omuzları geniş, bazılarının bacakları kısa ve dediğim gibi hepsi tek bir ana iskelete bağlı. Tek sorun İnsan olan ana karaktere göre olan animasyonlar örneğin, omuzları geniş olan bir düşman skeletal meshde acayip bir hal almaya başlıyor. animasyon aynen çalışıyor ama omuzlar daralmış dirsekler bel çevresine yapışmış vaziyette kalıyor. Bunun sebebi varlığın genetiği. İskeletler aynı olsa bile genetik farklılıklarından dolayı animasyonlar insan genetiği gibi olmayan bedende saçma bi hal alıyor. Nasıl çıkacaz bu işin içinden? İskeletler aynı olsa bile hedef animasyonu retarget yaparak denedim. Yani Source Sk Mesh ana karakter, Target SK mesh de diğer yaratık. Böyle kısmen de olsa çözüyor. Ama belki Temiz bi işlem vardır diye sormak istedim. öneriniz var mıdır?