Merhaba, Ben size direk
3DS Max öneriyorum yalnız hiç kolay değildir üzerinde çok çalışmalısınız. Eğer ben zor istemiyorum daha kolay anlayabileceğim bir program diyor isen o zaman
Blender kullanmalısın. Bana kalırsa hiç diğer programlarla vakit harcamayın 3ds max programı öğrenirseniz her daim işinize yarayacaktır animasyon, obje tasarımı, modelleme vb. gibi birçok şeyi yapabilirsiniz. Evet, fuse da yaptığınız tasarımları ve sitedeki ücretsiz animasyonları kullanabilirsiniz ayrıca hatırlatmak için söylüyorum yaptığınız karakterleri
Mixamo ya yükleyerek bazı animasyonları kendi karakterinize ayarlayabilirsiniz ve rig sistemini de oluşturabilirsiniz. Ama her istediğiniz animasyon orada bulunmuyor. Bu yüzden başta önerdiğim program bu konuda çok işinize yarayacaktır. Çünkü bu program oyun yapmak isteyenler için ideal program. Animasyon tasarımınızı orada yapabilirsiniz hatta youtube da bir kanal önereyim orası sürekli bu programla ilgili eğitim serileri falan hazırlıyor
Buradan erişebilirsiniz. başka bir sorunuz olursa buraya tekrar yazabilirsiniz. İyi forumlar