aşağıda attığım videoda ki gibi animasyonlar çok sert yani ani geçiş var bunları nasıl yumuşata bilirim
theysfkaan' Alıntı:Karakterinizin Anim Blend Space'inde İnterpolition Time seçeneğini 1 ile değiştirin. İyi günler dilerim.
Thunderbolt' Alıntı:Kamera ayarlarından use pawn control rotation ile degisiklik yapmayı deneyin.
LetsGoPop' Alıntı:Thunderbolt' Alıntı:Kamera ayarlarından use pawn control rotation ile degisiklik yapmayı deneyin.
use pawn control rotation da true seçili
[UETR]Ozzy' Alıntı:LetsGoPop' Alıntı:use pawn control rotation da true seçili
Blendspace'in bir videosunu paylaşabilir misiniz?
LetsGoPop' Alıntı:[UETR]Ozzy' Alıntı:Blendspace'in bir videosunu paylaşabilir misiniz?
yükledim buyrun
bir yerde gürmüştüm ama artık bulamıyorum mesela d tuşuna bastığımda direk sağa yürüme animasyonuna geçiyor onun yerine yürümeden sağa yürümeye yavaş bir geçiş sağlamak istiyorum
cevabınız için sağolun biraz düzeldi ama sorun animasyonlarda heralde hızlarını düşürmeyi denicem çünkü hala bi anda yapıyor.The Darkness' Alıntı:LetsGoPop' Alıntı:yükledim buyrun
bir yerde gürmüştüm ama artık bulamıyorum mesela d tuşuna bastığımda direk sağa yürüme animasyonuna geçiyor onun yerine yürümeden sağa yürümeye yavaş bir geçiş sağlamak istiyorum
Animasyon Blueprint oluşturup orada transition rule eklemeniz gerekiyor. Aşağıdaki gibi,
![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.