Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mixamodan akrakter indirdim 2 tanede animasyon ekledim yürüme ve koşma ancak karakteri hareket ettirdiğimde takılarak ilerliyo hani pinginiz olur ya oyunda o şekilde bunu nasıl düzeltirim
Sorun hakkında neredeyse hiç bir bilgi vermediğin için anlamak zor ama. Root motion konusunda sıkıntın olabilir. Animasyonlar default olarak bulundukları yerlerinde mi oynuyorlar ona bir bak. Bunun haricinde 20 başka şey buna sebep olabilir. Eğer sıkıntı tahmin ettiğim gibi Root motion da ise, buradan ya da goggle dan nasıl çözeceğini araştırabilirsin.
sorunum şu şekilde koşma animasyonu indirdim mixamodan karakterime o animasyonu verdiğimde çalışıyor ama karakter ilerliyo 2 metre 1 metre geri gidip bidaha ilerliyo online oyunlarda ping çıktığında karakter takılarak ilerler ya o şekilde
leonscottkfmın söylediği şekilde Mixamo da "In Place" diye bir checkbox olması lazım. Onu işaretleyip öyle indir. Olacaktır. İkinci opsiyonun animasyon seçeneklerinde "Enable Root Motion" ve altında bir kaç tane daha checkbox var. Onları dene.