Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Max deki araba animasyonunu unrealde Play e bastıgımda oynatabiliyorum (Max den araba animasyonu yaptım animasyonu) Sequencer de oynatamıyorum delirecegim. Nedeni ne olabilir sizce ?? Yardım please..
Max deki araba animasyonunu unrealde Play e bastıgımda oynatabiliyorum (Max den araba animasyonu yaptım animasyonu) Sequencer de oynatamıyorum delirecegim. Nedeni ne olabilir sizce ?? Yardım please..
3ds max de plugin ile yaptım animasyonu yani skeletal ı yok ve datasmith ile cektım normalinden farklı bi durum ile karşı karşıyayım. Normal animasyonun sequancer ini açıyorum orda oynatıyor.. Ama tek bi sequancer açtım tum herseyı orada toplayacaktım camera acıları ws arabaların animasyonunu davet etttıgimde oynamıyorlar. Anlam veremiyorum. team verebilirim her türlü..
Arkadaşlar oldu hata benden kaynaklı .. Sequancedeki Clip kısmını uzun tutmusum alttaki animasyon gözükmemiş : Teşekkürler