selam arkadaşlar herkese kolay gelsin. bu site game developerların birbirine yardım ettiği bir site biliyorum fakat yine de yazmak istedim. ben game developer değilim. animasyoncuyum. epic games’in dijital pazarı olan fab’da animasyon paketi satmaya başladım. animasyon paketi fikirlerinize ihtiyacım var. o yüzden bu konuyu açtım. ayrıca yaptığım animasyonları da eleştirmenizi istiyorum. hatalarımı söyleyecek sektörden arkadaşım yok. tavsiyelerinizi bekliyorum fakat tek bir ricam var. animasyon paketi tavsiye ederken çoğu oyuna hitap eden, çok spesifik olmayan, daha genel animasyon paketleri önerirseniz sevinirim. yani her oyunda olması gereken animasyonlar olsun. çünkü bir paketi tamamlamak uzun sürüyor ve az satacak bir pakete vakit ayırmak takdir edersiniz ki benim için kötü olur. buradan gelen tüm tavsiyeleri yapılacaklar listeme ekleyeceğim ve sırayla en beğendiklerimi yapacağım. ayriyeten kendi oyununuzda ihtiyaç duyduğunuz paketleri de önerebilirsiniz. faba daha pahalıya koyuyorum çünkü hem yüzde on iki komisyon kesiyor ve swift ücretleri muhbir banka kesintileri derken çok fazla düşüyor. ama tr içi işleri tabii ki daha ucuza yapıyorum. yani herhangi bir animasyon paketimi beğenirseniz ve almayı düşünürseniz fabdan almak yerine benimle iletişime geçerseniz daha iyi olur. ayrıca .fbx formatında teslim ettiğim için tüm unreal engine sürümlerine import edilebiliyor. sadece birkaç ayar var import ederken o kadar. tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar tekrardan kolay gelsin projelerinizde başarılar dilerim.
fab profilim
fab profilim