vatoz419

Yeni üye
26 Kas 2017
13
0
1
(1) Adana
Kolaygelsin arkadaşlar; bana unreal engine için animasyon lazım, mixamio da indirdiğim tüm animasyonları unreala atarken hep hata veriyor. Ben bu animasyonları nereden indiririm parkur animasyonları lazım? veya kolay bir şekilde kendim nasıl yapabilirim basit animasyonlar?

[UETR]Ozzy' Alıntı:
Mixamo'nun kendi karakterleri ile kullanırsanız hata vermez. Nasıl attığınızı anlatır mısınız?

teşekkür ederim bu sorunu düzelttim. Fakat şimdi başka sorunum var önemli olan;

bende oyunun ilk açıldığında ekranda olan boş bir level var(StartMap) widget leri üstünde gösteriyorum2 tanede bölüm levelleri var "level1  ve level2" diye. level1 levelinde(RESİM2) player start nesnesi var o leveli başlatınca karakterin gözünden istediğim gibi oynuyorum ama StartMap levelinden oyunu başlattıkdan sonra level1 haritasını açtığımda(RESİM3) boş bir şekilde kamera havada duruyor karakterde gelmiyor. nasıl düzeltebilirim veya ne yüzünden olabilir?

LbzMRz.png

rOk4Nz.png

PlWdab.png

bu sorunu düzelttim dediğiniz gibi oldu karakter artık geliyor, ama şimdide karakter player start yerinde değilde haritanın baya aşşasında spawn oluyor. bu yüzden hep boşlukta istediğim yerde karakteri başlattıramıyorum sizce neden olur?

vatoz419' Alıntı:
bu sorunu düzelttim dediğiniz gibi oldu karakter artık geliyor, ama şimdide karakter player start yerinde değilde haritanın baya aşşasında spawn oluyor. bu yüzden hep boşlukta istediğim yerde karakteri başlattıramıyorum sizce neden olur?

Yerdeki statik ağın collisionu olmayabilir. Bunun için bir collision eklemeniz gerekebilir.