rappel

Yeni üye
20 Ocak 2025
2
0
1
Merhabalar, Unreal Engine'i yeni kullanmaya başladım. Dışarıdan bir animasyon kiti indirdim ve normal karakterde her şey düzgün çalışıyor. Kendi asseti oyuna dahil edince animasyonlar bozuluyor. Belki çok kolay bir şeydir ama ben çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fotoğrafta gösterdiğim gibi iskelet sistemini mi kopyalamam gerekiyor, bilmiyorum ama açıklayacak biri olursa detaylı yazarsa sevinirim :

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 192107.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 192107.png
    480 KB · Görüntüleme: 6
  • Ekran görüntüsü 2025-01-20 192140.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 192140.png
    517.5 KB · Görüntüleme: 6
Bozulan ne anlamadım resimlerde bi fark göremedim sadece silah yerde duruyor onu kasdediyorsan belki soketten dolayı olabilir. Silaha tıklayıp sağ taraftan attachladığın kemiğin soketini seç

Merhabalar, Unreal Engine'i yeni kullanmaya başladım. Dışarıdan bir animasyon kiti indirdim ve normal karakterde her şey düzgün çalışıyor. Kendi asseti oyuna dahil edince animasyonlar bozuluyor. Belki çok kolay bir şeydir ama ben çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fotoğrafta gösterdiğim gibi iskelet sistemini mi kopyalamam gerekiyor, bilmiyorum ama açıklayacak biri olursa detaylı yazarsa sevinirim :
Animasyonun tasarlandığı kemik sistemi ile uygulandığı karakterin kemik sistemi farklıysa animasyon bozulur. Bu yüzden de ortak bir iskelete entegre etmelisin. Ya da Retarget yapıp uyumlu hale getireceksin. Ya da dışarıdan programlar kullanacaksın. Blender gibi programlarla kemik düzenleyebilirsin.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Yeni başladığım için ortak bir iskelete entegre edemedim.Belki saatlerdir uğraşıyorum.