ahtek07' Alıntı:
biraz daha açıklaya bilirsen yardımcı ola bileceğimi düşünüyorum benim anladığım 1 e basıyorum ve sıraladığım animasyonlar ard arda oynuyor

Hayır, 1 tuşunda iki tane animasyon var. İlk bastığımda kılıcı çekme ikinci bastığımda Kılıcı kınına koyma animasyonu çalışıyor. Benim istediğim 1 tuşuna bastığımda animasyon çalışırken tekrar 1 e bastığımda diğer animasyonu yapmaması. Yani bir animasyonun bitmesini beklemesini istiyorum.

Emirhan Altaş' Alıntı:
Mesela 1 tuşunda 2 farklı animasyon var, bir animasyon başladığında o animasyon bitene kadar 2. animasyona geçememek için ne yapabilirim?

hj6G46.png

bunun için flipflop özelliğini kullanacaksın 1 e ilk bastığında A 1 e bir kez daha basınca B sonra bir daha A bir daha B her basışında bu döngüyü gerçekleştirecek (1. kısma kılıç çıkartma 2. kısma kılıcı kınına koyma montagesi verebilirsin)

Eğer karakterin bir animasyon blueprint'i varsa, bu yol iş görebilir. Yoksa, animasyona dair hadiseleri, anim blueprint ile çözmenizi tavsiye ederim. Ufak tefek anim montage oynatmak karakter bp içerisinden sorun yaratmasa da, bu tarz ince ayarlarda sorun çıkıyor.
1Mj616n.jpg

ilk cevap için özür diliyorum biraz aceleci davrandım şu şekilde yapa bilirsiniz Animation BP de çalışıyorsanız eğer ki orda çalışmanız daha sağlıklı şöyle bir yol var Time Remaining bu operatör yapılır 
[img=673x270]https://r.resimlink.com/0rRB3.png[/img]
örnek deki mantık şu eğer pistol atışı yapmıyorsam ve 0,1 sn geçtiyse veya 0,1 sn yeye eşitse diğer animasyona geçe bilsin bu mantıktan kendi sisteminizi kura bilirsiniz