Emirhan Altaş' Alıntı:
Merhabalar,

3ds Max de kapı ve kapı animasyonu yapmış bulunmaktayım. Fakat Unreal Engine 4'e kapıyı ekleyip animasyonu ekleyemiyorum.

Sanırım 3ds max den yüklemek için kapının bir iskelet sistemine sahip olması gerekiyor. Onun yerine ue4 içinde aktörün yerini değiştirerek falan da yapabilirsin.

ceri' Alıntı:
Emirhan Altaş' Alıntı:
Merhabalar,

3ds Max de kapı ve kapı animasyonu yapmış bulunmaktayım. Fakat Unreal Engine 4'e kapıyı ekleyip animasyonu ekleyemiyorum.

Sanırım 3ds max den yüklemek için kapının bir iskelet sistemine sahip olması gerekiyor. Onun yerine ue4 içinde aktörün yerini değiştirerek falan da yapabilirsin.

3ds max kullanmıyorum ama import ederken iskelet sistemini oluşturdunuzmu ? Oradan skeletal meshi seçmeniz gerekiyor. Bunun benzeri bir konu linkini size atıyorum

https://forums.unrealengine.com/dev...ow-to-export-3ds-max-door-animation-to-unreal

Onun dışında Animasyonu actor olarak blueprintle yada sequencer ile de yapabilirsiniz ama ben sequenceri önermiyorum. Bununla ilgili basit bir ders videosunu forumda paylaşıcam belki işinize yarayabilir.