kingfrover

Yeni üye
1 Nis 2017
37
-2
0
(34) İstanbul Avrupa
arkdaşlar öncelikle merhaba bizim yaptığımız bir sonsuz koşu oyunu var ve oyun şu anda bitmiş bulunmakta ve son aşama olarak reklam vermeyi planlıyoruız yani aralarda çıkan reklamlar alta diktörtgen tarzında ,reklamlar ve videolu reklamlar olcak ve bunu hakkında bişey biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim yada bunun ile ilgili bir kaynak varmı ?

kingfrover' Alıntı:
arkdaşlar öncelikle merhaba bizim yaptığımız bir sonsuz koşu oyunu var ve oyun şu anda bitmiş bulunmakta ve son aşama olarak reklam vermeyi planlıyoruız yani aralarda çıkan reklamlar alta diktörtgen tarzında ,reklamlar ve videolu reklamlar olcak ve bunu hakkında bişey biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim yada bunun ile ilgili bir kaynak varmı ?

Oyununuzu yayınlamak istediğiniz platforma göre yapacağınız işler değişiklik göstermekte. Android için mesela SDK larınızı ayarladınız ve Google Play e app inizi gönderdiniz mi? Online subsystem lerinizi ayarladınız mı? Bir sürü işlem var yani ve bunların hepsine Google dan arama yaparak ulaşabilirsiniz. @akcanca arkadaşımın demek istediği oydu sana. Bu forumu Google gibi kullanan arkadaşlardan birisisin defalarca uyarıldın ve hala eksik bilgilerle kendin araştırmadan balıklama buraya gelip sorular sormaya devam ediyorsun. Bu şekilde ciddiye alınmıyorsun, alınmadığın içinde kızıyorsun. Rica ediyorum senden biraz kendin araştır istediğin kaynaklar zaten çok kolay erişebileceğin kaynaklar. Mesela Google a "Unreal Engine 4 google play admob" yaz "ue4 google ad" yaz bir şey yaz yani zaten sana unreal engine in dökümantasyonunu sunuyor. Hah o dökümantasyonu okudun ve bir şey anlamadın yada bir adımında takıldın o zaman gel bizden yardım iste hata alıyorsan hata kodunu bizimle paylaş bizde bilgilerimiz doğrultusunda yardımcı olalım.

Kolay gelsin.