Öncelikle boşu boşuna multi paket almaya çalışıyorsun, ETC1 yeterli. Library hatası alıyorsun, bana ayarlarla alakalı bir sorun varmış gibi göründü ilk bakışta ama update sorunu da olabilir. Paketleme ayarlarının doğru olduğuna emin isen android studio üzerinden NVPACK güncelle.

muhammedsgrl' Alıntı:
android studio kurulumu ? androide paketleme yapmak PC gibi kolay değildir önce android studio kurulur sonra unrealde sdk ndk jdk ların hedefleri belirtilir sonra apk paketlenir https://docs.unrealengine.com/en-US/Platforms/Mobile/Android/Setup/AndroidStudio/index.html bu linkten adımları takip ederek android studioyu kurabilirsin.

Kurulu değildi şuan kuruyorum

nonlinear' Alıntı:
Öncelikle boşu boşuna multi paket almaya çalışıyorsun, ETC1 yeterli. Library hatası alıyorsun, bana ayarlarla alakalı bir sorun varmış gibi göründü ilk bakışta ama update sorunu da olabilir. Paketleme ayarlarının doğru olduğuna emin isen android studio üzerinden NVPACK güncelle.
Ayarlarım şu şekilde 
C:/NVPACK/android-sdk-windows
C:/NVPACK/android-ndk-r14b
C:/Program Files/Java/jdk1.8.0_171
latest
android-19

ahtek07' Alıntı:
Linux kurulumuyla alakalı ola bilir çok hakim değilim ama inceleye bilirsin 
LinuxOnAndroid

Bilemedim

SS güncelledim arkadaşlar bu seferki farklı bi hata ekranı

mrtcnaslnts' Alıntı:
Paketleme yaparken hata alıyorum ve işlem başarısız oluyor

Daha öncede söyledik.ben bu hatalarla 4 ay uğraştım.
Yapacağın şey nvpacka gir güncelleme kalmayana kadar ne varsa yükkeyip güncelle. Ant.bat hatası alıyorsun güncellendi diye gösteriyor ama yanlış gösteriyor tekrar gir check et tekrar update yap hiç kalmayana kadar çık gir sürekli sonra paketle sorun ortadan kalkacak.