kinglord34

Aktif üye
7 Ocak 2017
261
30
28
Belirtilmemiş
Arkadaşlar android cihazlar için geliştirdiğim oyun; bilgisayarda sorunsuz, akıcı bir şekilde oynanırken android cihazımda (tabletimde) akıcı bir şekilde oynanmıyor.
Olayı açmam gerekirse ; sonsuz koşu bir oyun geliştirdim.Bu oyunum bilgisayarda çok akıcı bi şekilde çalışırken mobil cihazda akıcı değil.Yani android cihazımda oyunu oynadığımda FPS düşüklüğü alıyorum.Oyunda çok az derecede model ve texture kullanıyorum.Modellerimin çoğu Unreal Engine 4'ün kendi verdiği modeller.Kullandığım texturelerin hepsi 1K ve altında.Bu sorunu nasıl çözebilirim, ne tür ayarlar yapmam lazım? Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

NOT : Resmi dökümasyonlardaki bütün optimizasyonları yaptım.

Sorunu çözülemediyse aynı sorun bende de var dı 3d or 2d scale ve platformu mobil seçtiysen launch panelinden settings te scalability diye seçenek var mobil olduğu için grafik kalitesinin low poly olması gerek yüksek poly asset kulanıyor isen scalability seçeneğinden grafik ayarlarını düşürmenizi tavsiye edebilir. Biraz zaman alabilir ve tekrar dan compile etmesi gerekecek umarım yardımcı olmuşumdur.