Arkadaşlar ben yaptığım anamenüye img atıcam ama bu img'nin şeffaf olmasını istiyorum. Mesela arkada oynayan bir cinematic'i görebilmeliyim. Aslında Photoscape ile yaptım ama unrealde beyaz olarak gözüküyor.
Teşekkür ederim. Peki bunun sadece bir tarafını şeffaf yapılabilir'mi ? Yani belirlediğim kısım daha fazla şeffaf olsun.TornadoTT' Alıntı:İmage in ayarından alpha ayarını düşürürsün şeffaf gözükür
Resim unreal'da bir tarafı şeffaf olması gerekken beyaz görünüyor. Bende neden şeffaf olmadığını anlamadım. O yüzden buraya bir sorayım dedim. Belki başka ayarı vardır. Ben bilmiyorumdur.TornadoTT' Alıntı:Şeffalığı destekleyen resim formatlarında png gibi resmin boyanmamış tarafları zaten şeffaf görünür
Bir deneyeyim kardeşim.Thunderbolt' Alıntı:Export ederken png formantında çıkartmayı dene birde resmi
Cevabınız için teşekkür ederim. Tam istediğim gibiqukla' Alıntı:Kullanmak istediğin resmin Photoshop ya da Gimp' e atıp etrafını transparent yap, daha sonra .png olarak import et. Sorun çıkmaması lazım.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.