ahmetr

Yeni üye
21 Mar 2017
22
0
0
(80) Osmaniye

Slm arkadaşlar ben haritaya tuşla bot yani yapay zeka ekliyorum yalnız şöyle bir sıkıntı var birinde bot hareket etniyor digerinde ise için bilgi setliyemiyorumn bilen varsa yardım etsin lütfen.

Aşağıda Her 20 saniyede bir 5 zombinin spawnlanma sistemi var.Bunu Kendine göre Dizayn edebilirsin.

P0XnNd.png

ahmetr' Alıntı:
nazim' Alıntı:
Aşağıda Her 20 saniyede bir 5 zombinin spawnlanma sistemi var.Bunu Kendine göre Dizayn edebilirsin.

P0XnNd.png
İyi güzel diyosunda şöyle bir sıkıntı var ben spawnladiktan sonra zombinin icine veri yollamak istiyorum olmuyor pawn olduğu için gonderemiyorum

Hocam hallettin mi spawnlamayı ? Onu halledelim önce ondan sonra veri aktarımını yaparız.

akcanca' Alıntı:
ahmetr' Alıntı:
İyi güzel diyosunda şöyle bir sıkıntı var ben spawnladiktan sonra zombinin icine veri yollamak istiyorum olmuyor pawn olduğu için gonderemiyorum

Hocam hallettin mi spawnlamayı ? Onu halledelim önce ondan sonra veri aktarımını yaparız.

dedigim gibi 2sinide  spawnlıyorum ama ' Spawn ActorBot ' da spawnlayınca duruyor hareket etmiyor bilgiyi yolluyorum, ama 'Spawn AlFrom Class' dan spawnlayınca hareket ediyor bilgi yollanmıyor