Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sağ tıklandığında kameranın yaklaşmasını ve karakterin yavaşlamasını istiyorum, aynı zamanda bazı şeylerin aktif olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Ben sağ tıklandığında kameranın yaklaşmasını ve karakterin yavaşlamasını istiyorum, aynı zamanda bazı şeylerin aktif olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Merhaba, istediğiniz şeyi biraz daha ayrıntılı açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ben anladığım kadarıyla sen Third Person karakter silah kullanırken mouse right click yaptığında silaha kamera yaklaşsın yani aim ofset olayı istiyorsanız onu ŞU tutorial dan yapabilirsiniz birde daha ayrıntılı yapmak istiyorum derseniz karakterinizin bu olaya uygun olması gerekir yani kemik sistemin Buradan ulaşabilirsiniz.. Eğer istediğiniz bu değil ise tekrar yardım isteyebilirsiniz. İyi forumlar..
Elbette var Burada bu yine uzun gelebilir o zaman da son olarak Eğlence ustası nı öneriyorum en basiti bu bundan daha kolay anlatımlı bulamazsın. Umarım işine yarar bence kolay anlatım aramak yerine önerdiklerimden birini dikkatlice incelersen yapmak istediğin kafanda daha netleşir. İyi forumlar ve başarılar