Arkadaşlar widgettan AI ye ulaşmam lazım. Bu widget ainin kendi widgeti. Widgettan kendi karakterimin can referansını alırken cast to firstpersoncharacter diyip kendi can değerimi textboxa aktarabiliyorum fakat nedense bu ai denilen yada diğer zımbırtılar cast to yaptırmıyor.Get all actors of class yaparsamda her karakterin kendi canını alamam. Ya hepsini yada indexlere göre alabiliyorum. E bende referans alayım dedim yeni bir variable oluşturdum ordanda kendi ai mi yani zombiyi seçtim ve can değerini alıp bağladım 0 gösteriyor onuda geçtim hata alıyorum e ben öyle böyle yapamayacaksam nasıl yapacağım bu işlemi ? Bu işlemi yapınca variableden değer çağıramıyormuşuz şimdi öğrendim listeden canı seçmem gerekiyormuş fakat bu seferde textblock kayboluyor.
edit: can olayını hallettim karakter içinden widgeta ulaşma saçmalığı var motorda nedense. Nedense her widgetta objelere nesnelere ulaşıp bir şeyler yapabilirken karakterler ailer castlenemiyor ve onların değerlerini alamıyoruz. Uğraşıp eklemedilermi naptılar anlamadım boş boş variable ile referans alıyorsun oda access non trying to read property diye saçma bir hata atıyor .
edit: can olayını hallettim karakter içinden widgeta ulaşma saçmalığı var motorda nedense. Nedense her widgetta objelere nesnelere ulaşıp bir şeyler yapabilirken karakterler ailer castlenemiyor ve onların değerlerini alamıyoruz. Uğraşıp eklemedilermi naptılar anlamadım boş boş variable ile referans alıyorsun oda access non trying to read property diye saçma bir hata atıyor .