usen

Yeni üye
27 Eki 2015
121
2
0
(6) Ankara
www.ufuksen.com
Arkadaşlar merhaba, 4.90 da çalıştığım projede (3 koltuk 1 oda) hiç kasılma yokken, 4.10 da projeyi açtığımda 10 fps ye kadar düşüş gördüm.

Fps ayarını optimize etme gibi bir durum söz konusumu  ?

Projeyi kendisi mi dönüştürdü yoksa siz assetleri taşıyarak aynısını 4.10da mı oluşturdunuz?

Projeyi kendisi dönüştürmüşse söyleyebilecek birşeyim yok şimdilik ama assetleri siz taşımışsanız birşeyleri 4.10'a göre uyarlayamamış olabilir.

cahitburak' Alıntı:
Projeyi kendisi mi dönüştürdü yoksa siz assetleri taşıyarak aynısını 4.10da mı oluşturdunuz?

Projeyi kendisi dönüştürmüşse söyleyebilecek birşeyim yok şimdilik ama assetleri siz taşımışsanız birşeyleri 4.10'a göre uyarlayamamış olabilir.

Direk açtım kendisi dönüştürdü.Play dediğimde 10fps düşük fps uyarısı alıyorum çok ilginç. Birde şunu farkettim 4.10 da build süresi uzadı.

usen' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

Direk açtım kendisi dönüştürdü.Play dediğimde 10fps düşük fps uyarısı alıyorum çok ilginç. Birde şunu farkettim 4.10 da build süresi uzadı.

İşin kod tarafı da hızlandı oysaki. 4.10 bizim içinmiş demek

Şaka bir yana fark çok fazla ise sıradışı bir sorun vardır gidermek gerekir. Bunu answers.unrealengine.com adresinde sormak gerekir.

cahitburak' Alıntı:
usen' Alıntı:

İşin kod tarafı da hızlandı oysaki. 4.10 bizim içinmiş demek

Şaka bir yana fark çok fazla ise sıradışı bir sorun vardır gidermek gerekir. Bunu answers.unrealengine.com adresinde sormak gerekir.

Kaplamaları yüksek çözünürlüklü kullanmıştım, gerçi 4.9 da 'da aynı odaydı ama, yeniden bir çalışma yapacağım bu sefer hepsini 4.10 da devam ettirerek.

O zaman sonucu yazarım.