[size=small]Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm,sayfada yeniyim ve unreal engine 4 adına kendi geliştirmek istiyorum,ne yazıkki türkçe kaynak çok az ve sonunda türkçe unreal 4 forum sayfası bulabildim.Bu sayfayı yapan ve emeği geçen herkeze teşekkür etmeyi borç bilirim.Yeni olduğum için konu açma yerini bulamadım ve soruma en yakın olan sorunun altına sorumu eklemek istedim,umarım doğru karşılanır.İnternette birçok 3d modelleme sitelerinde bedava modeller var ,ve import edilip kullanılabiliyor,buda bizi büyük bir objeleri tasarım olayından kurtarıyor,sorum şu yönde;
İnternnete 3d modelleme sitelerinden free objeleri projemizde kullanıp,hani olduya iyi birşey çıktı ortaya ve steam den oylamaya sunmak istedim diyelim,o free objeleri yada internetten free olup ,projeme yararı dokunacak nesneleri,animasyonları kullanıp bunu paraya dönüştürmeye çalışacağım o anda beni ne tür yaptırımlar ve zorluklar bekliyor.Şimdiden teşekkür ederim
İnternnete 3d modelleme sitelerinden free objeleri projemizde kullanıp,hani olduya iyi birşey çıktı ortaya ve steam den oylamaya sunmak istedim diyelim,o free objeleri yada internetten free olup ,projeme yararı dokunacak nesneleri,animasyonları kullanıp bunu paraya dönüştürmeye çalışacağım o anda beni ne tür yaptırımlar ve zorluklar bekliyor.Şimdiden teşekkür ederim