SeanScott

Yeni üye
13 Ağu 2015
58
0
0
(16) Bursa
Merhabalar arkadaşlar ben 3d modelleme yapmak istiyorum.Yapmak istediğim modelleme bir araba (Dodge Charger 1969 Supercharged) bunu modellemenin kolay bir yolu var mı çünkü modelleme hakkında hiç bir fikrim yok. UE4'te projeme ekleyeceğim bu arada bu modellemeyi.Kolay anlaşılabilicek bir program varsa çok iyi olur.

Bu arabayı bir yerde buldum fakat hareket etmiyor bir türlü onu çözsem modellemeyle uğraşmam yani harekete yardımcı olursanız ne mutlu bana. :)

3d max veya Maya 3d kullan. Bu programlar profesyonel pc oyunlarının yapıldığı programlardır. İster kendin modellersin ister modellere animasyon yaparsın. Kendi sitesinden ücretsiz öğrenci sürümünü indirebilirsin. 3 senelik bedava kullanırsın

Eski konularından bi tanesinde 3d max var. İndirmişsin zaten. Neden böyle bir konu açtın?

UnLucky' Alıntı:
3d max veya Maya 3d kullan. Bu programlar profesyonel pc oyunlarının yapıldığı programlardır. İster kendin modellersin ister modellere animasyon yaparsın. Kendi sitesinden ücretsiz öğrenci sürümünü indirebilirsin. 3 senelik bedava kullanırsın

Eski konularından bi tanesinde 3d max var. İndirmişsin zaten. Neden böyle bir konu açtın?

3D Max'i bir türlü çalıştıramadım.

O zaman Blender tek çare. Kendisi en iyi bedava 3d modelleme ve animasyon programı. İster steam den, ister kendi sitesinden bedava indirebilirsin. Bolca da kaynak var youtube'da onunla alakalı.

UnLucky' Alıntı:
O zaman Blender tek çare. Kendisi en iyi bedava 3d modelleme ve animasyon programı. İster steam den, ister kendi sitesinden bedava indirebilirsin. Bolca da kaynak var youtube'da onunla alakalı.

Benim yaptığım modellemeler hiç onların ki gibi güzel olmuyor bu tecrübeden kaynaklı bir sorun mu yoksa bende bir sorun mu var :D

Tabiki de sende bir sorun yok ;D. Adamlar uğraşıyor. Pratik bir şekilde en güzel nasıl modellenir diye. Zamanla aşarsın. İlk başlarda low poly modellemeler yap. Heem daha kolay. Bu sayede elin allıışır.:)

SoloWarrior' Alıntı:
Sordugum kisiler iyi demesine ragmen bana kotu gibi gozukuyor.

Sende de yaptigini begenememe olayi var galiba :)

yav yok ciddi ciddi hiç biri diğerini tutmuyor çok saçma sapan şeyler yapıyorum :D Mesela bir kenarı dışarda oluyor filan.

UnLucky' Alıntı:
Tabiki de sende bir sorun yok ;D. Adamlar uğraşıyor. Pratik bir şekilde en güzel nasıl modellenir diye. Zamanla aşarsın. İlk başlarda low poly modellemeler yap. Heem daha kolay. Bu sayede elin allıışır.:)

Tamam teşekkür ederim tavsiyen için başka tavsiyelerin varsa almaktan çekinmem. :)

Böyle oldu. :D elimden bu kadarı geldi ama tekerlek , ön tampon ve arka tamponu yapamadım. Daha doğrusu bulamadım bulunca onlarıda ekleyeceğim.