Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Player Ready One gibi bir şey değildir umarım herkesin aklında böyle bir şey var. İnsanların SSD gücü veya ekran kartı gücü ile oyunda mining yapması ve büyük bir metaverse dünyasının sunucularda işlenimi ile ilgili. GTA gibi oyun içerisinde rol yapmak, bir şeyler satın almak kendi reklamlarını vermek gibi şeyler Farklı gezegenlerin ve uzay yolculukların olacağı bir oyun. Kimileri mining yapıp para kazanacak ve kullandırdığı kaynak ile sunucuları besleyecek ve oyun oynayanlara veri iletecek, oyun içerisinde trade sistemi dönecek. Tamamen kripto ile alışverişler yapılacak.
Böyle oyun fikirleri duymuştum birkaç kişiden.
Oyunu oynamak için girenler ve mining yapıp para kazanmak için girenler ^^
yok yok o fikirleri söyleyenler baya uçmuş, bu söylediğin kafalara girmek için önce google veya meta olmak lazım o sunucu gücüne ulaşmak için ki meta bile 30 milyar dolar harcayıp vazgeçti metaverse işinden günümüz teknolojisi yetersiz kaldığı için. Oyun işine heves eden herkesin en büyük sorunu da bu maalesef, çok büyük düşünüyorlar daha işin başından Benim aklımdakiler tek başıma dahi geliştirebileceğim uygulanabilir fikirler ama dediğim gibi baya hardcore yazılım ile ön hazırlık isteyen oyunlar sadece, ne ve nasıl oldukları bana kalsın