angelshare

Yeni üye
27 Şub 2017
1
0
0
37
(3) Afyonkarahisar
5-6 senedir kafamda bir yandan çok saçma olacağını düşündüğüm ama gerekli mantık çerçevesi içine zorlama da olsa oturtulabilecek bir oyun hayal edip duruyorum en son buradaki arkadaşların fikirlerini alma ihtiyacı duydum öncelikle oyun türü olarak rol yapma düşündüm nedeni ise basit zombiler ile ilgili tüm yapımlarda ya çok yavaş yada başka tür enfekte olmuş aşırı zombiler var ben bunun içine gelişebilen farklı türlere evrim geçirebilen sınıfları güçleri olan ( en başta bildiğimiz aptal zombi ler olan ) bir oyun güzel olmazmı diye düşündüm insanlar farklı farklıdır hayatta seçtiğimiz başarabildiklerimiz biz statü olarak çok farklı yerlere götürebiliyor ama aynı zamanda vücut yapısı ve çeşitli karakteristik huylar ve davranışlar ediniyoruz oyun başında bu tarz bilgilerini girdiğimizde eğilimimize göre zombi yapılandıra bildiğimiz örnegin sportif yapılı bir zombi çeviklik balık etli dediğimiz zombi ise savunma gibi kafamda daha bin türlü deli sorular var ama hapsini buraya yazarsam kimse o kadar okumaz muhtemelen

not:eek:yunu ne yapabilicek kabiliyet nede imkanlarım o yüzden konu dışı bölümüne uygun olur diye düşündüm malesef okul hayatım pek iyi gitmedi ve lise terk bir hizmetli olarak sosyal hayatıma devam ediyorum yazım kurullarından filan hiç anlamam şimdiden kusuruma bakmayın