Merhabalar ,

Unreal engine kullanarak yapmış olduğum kısa filmin fragmanını paylaşmak istedim.Zaman buldukça da kişisel sayfamdan, nasıl yaptığımla ilgili bir yapım aşaması hazırlamayı planlıyorum.
Umarım beğenirsiniz. Şu an için bütün filmi paylaşamıyorum. Yakında biraz görsel ekleyebilirim.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Kolay Gelsin.

Ekli dosyalar

• 001.jpg
    001.jpg
    115.9 KB · Görüntüleme: 33
  • 002.JPG
    002.JPG
    167.5 KB · Görüntüleme: 23
  • 003.JPG
    003.JPG
    105.5 KB · Görüntüleme: 23
  • 004.JPG
    004.JPG
    123.1 KB · Görüntüleme: 28
hgulgen' Alıntı:
Merhabalar ,

Unreal engine kullanarak yapmış olduğum kısa filmin fragmanını paylaşmak istedim.Zaman buldukça da kişisel sayfamdan, nasıl yaptığımla ilgili bir yapım aşaması hazırlamayı planlıyorum.
Umarım beğenirsiniz. Şu an için bütün filmi paylaşamıyorum. Yakında biraz görsel ekleyebilirim.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Kolay Gelsin.

Çok güzel görünüyor izleyeceğim!

Wow gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Tebrikler. Kaç dk lık bir film olacak? ve ne kadardır uğraşıyorsunuz? ^^Çok fazla zaman harcıyordur az çok tahmin edebiliyorum ama merak ettim :D

RecLast' Alıntı:
Wow gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Tebrikler. Kaç dk lık bir film olacak? ve ne kadardır uğraşıyorsunuz? ^^Çok fazla zaman harcıyordur az çok tahmin edebiliyorum ama merak ettim :D

Merhabalar ,

Filmin toplam süresi 6 dakika , Filmi aslında bitirdim şu an için festivallere gönderdiğim için paylaşamıyorum. Toplamda 4.5 Ay sürdü sıfırdan unreal öğrenmem ve arayüzü çözmem biraz zor oldu. İlk defa oyun motoruyla çalıştığım için zorluklar yaşadım. Filmin animasyonlarının %70' ini kendim yaptım kalan kısımlar için bi kaç arkadaştan yardım aldım.Modeller ve texture'da bana ait.

Ozaman tebrik ediyorum hocam Herşeyi sizin yapmanız mükemmel. Oldukcada başarılı ^^ Öğrenme sürecine rağmen 4.5 ay sürdüyse bence iyi yani bi sonraki animasyon çok daha hızlı biticektir sanırsam :D