G GGgamer Yeni üye 22 Eyl 2018 22 0 0 (34) İstanbul Anadolu 1 Kas 2018 #1 Arkadaşlar şimdide böyle bir hata aldım. Steam entegrasyonu yaptıktan sonra oldu. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar şimdide böyle bir hata aldım. Steam entegrasyonu yaptıktan sonra oldu. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
O Ozzy Unreal MVP 29 Kas 2015 620 321 63 (34) İstanbul Anadolu 1 Kas 2018 #2 Çok az bilgi veriyorsunuz C++ projesi mi bu? Klonlama yaptınız mı daha önce? Projenin adını değiştirdiniz mi? Oyla 0 Downvote
Çok az bilgi veriyorsunuz C++ projesi mi bu? Klonlama yaptınız mı daha önce? Projenin adını değiştirdiniz mi?
G GGgamer Yeni üye 22 Eyl 2018 22 0 0 (34) İstanbul Anadolu 1 Kas 2018 #3 Ozzy' Alıntı: Çok az bilgi veriyorsunuz C++ projesi mi bu? Klonlama yaptınız mı daha önce? Projenin adını değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... blueprint projesi ve klonlama yapmadım. Ve evet ismini değiştirdim. Oyla 0 Downvote
Ozzy' Alıntı: Çok az bilgi veriyorsunuz C++ projesi mi bu? Klonlama yaptınız mı daha önce? Projenin adını değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... blueprint projesi ve klonlama yapmadım. Ve evet ismini değiştirdim.