Phyrexian

Admin
Yönetici
UETR
5 Şub 2015
786
193
43
Istanbul
www.unrealengineturkiye.com
Herkese merhabalar.

Sonunda zaman ayırıp forumu MyBB'den Xenforo'ya güncelleyebildik.
Gözünüze batan, karşılaştığınız eksiklikler veya geliştirilmesini istediğiniz özellikler var ise lütfen bu konu altından bizlerle paylaşın.

- Reputation puanlarını eski forumdan yeni foruma taşıdık. Her gönderi altında bu ikonlar üstünden + ve - rep vermeye devam edebileceksiniz.
reputation.png

- Bazı konularda stil sıkıntıları görebilirsiniz. (Özellikle eski forum beyaz temaya sahip olduğu için konu açan üyelerin bazıları konu stilleri uyguluyordu ve renkleri koyu olarak tercih ediyorlardı doğal olarak. Elimizden geldiğince stilleri sıfırladık, elbet gözden kaçan konular olmuştur. - bir sıkıntı görürseniz lütfen bunları da bildiriniz.)

- Xenforo'nun harika özelliği olan Soru / Makale gibi özellikleri de forumlara uyguladık.

new_thread_styles.png

- Örneğin, Araçlar & Dersler forumuna gereksiz bir şekilde soru sorulmuş. Burada sadece makale tarzı içerikler paylaşılabilecekken, diğer bazı alanlarda da sadece soru sorulabilecek fakat makale paylaşımı yapılamayacak.

- Soru tarzında sorulan sorular için... Soruya gelen cevapları "Çözüm" olarak işaretleyebilir ve bu çözümü konunun hemen altına sabitleyebileceğiz artık. Çözümü sunan kişinin profiline + puan olarak yansıyacak...
thread_solution_01.png

- Yeni kategoriler oluşturuldu ve revize edildi.
- Anlık bildirimler kullanılabilir durumda.
- Savaşmayı bıraktık ve Sistem Soruları için yeni bir kategori oluşturduk... Artık bu konular ile mücadele edecek gücümüz ve kaynağımız kalmadı :cry:
- ve en önemlisi... Sonunda SSL aktif... :LOL:

İlerleyen günlerde temada ve forum fonksiyonlarında düzeltemeler devam edecektir.
Foruma dair görüşlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz!
Umarız yeni forumu beğenirsiniz UETR ailesi!

İyi forumlar!

Son düzenleme:
Elinize emeğinize sağlık güzel olmuş. :)

Harika olmuş çok beğendim.
Beğenmenize sevindim!

Ekli dosyayı görüntüle 293Ekli dosyayı görüntüle 292

Bir şey dikkatimi çekti, bir yorumumda Düzenle seçeneği varken birinde gözükmüyor. Bug olabilir mi?

Bildiri için teşekkürler!

Konu ile ilgili biraz araştırma yapacağım. Bug olduğunu zannetmiyorum, büyük ihtimalle ayarı vardır. Konuların bulunduğu forumlar arasında "Tartışma forumu" ve "Soru forumu" farklılığı var. Default olarak soru kategorilerinde düzenle seçeneği kapatılmış olma ihtimali var gibime geliyor...

Soruna dair güncellemeleri buradan paylaşacağım, tekrardan teşekkürler!

Gayet güzel olmuş. Rep verecektim TP oluyor sanırsam ama veremedim. Beğeni atınca mı veriliyor TP

Mesaj düzenlenmiyor evet

Edit: Düzenleme yapabildim. Ancak dün yaptığım yorumu düzenleyemiyorum.

Düzenlemeye ek bilgi: 2 saatlik bir limit koyduk. Forumu çöp konulardan arındırırken forum kullanmayı bilmeyen / mantığını anlamayan bir çok kullanıcıya denk geldim. Sorunları çözülünce konuyu tamamen düzenleyip sorun çözüldü, silebilirsiniz gibi ibareler bırakmışlardı.

Bunun önüne anca bu şekilde geçebiliriz sanırım.

Eğer düzenleme yapmayı istiyor ve zaman aşımına uğradıysa, lütfen mesajı düzenleme detayları ile raporlayınız. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde düzenlemeleri yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Jacky