mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
608
2
44
28
Karakter animasyonu olakar Mixamodan işimizi halledebiliyoruz ama ayaksız, kolsuz veya ne bileyim yaratık, dört bacaklı hayvanlar, örümcekler vs. gibi animasyonları nasıl nerden ayarlarız acaba bilen var mı?

O tür animasyonları hazır olarak bulmak ücretli olarak bile zor malesef, dört bacaklılarda bile elindeki iskelete uyumlu animasyon bulmak sıkıntı. Ya nonlinear'ın dediği gibi kendin yapacaksın ya da başkasına yaptıracaksın.

Benzer cevapları verdiğiniz için ayrı ayrı alıntı yapmak istemedim. Teşekkür ederim ama animasyon olayı çooook zahmetli iş. Artık iki bacaklılarla idare etcez.
Yanlız  4.26 anim sistemi anlayamadım. O sistem zaten her sürümde yok mu? Ben 4.24 kullanyorum şuan 26 hiç denemedim 26 ile yeni bi özellik mi geldi?

mrtcnaslnts' Alıntı:
Karakter animasyonu olakar Mixamodan işimizi halledebiliyoruz ama ayaksız, kolsuz veya ne bileyim yaratık, dört bacaklı hayvanlar, örümcekler vs. gibi animasyonları nasıl nerden ayarlarız acaba bilen var mı?

Marketplace'de sadece animasyon olarak veya karakter alıp onda animasyon dahil olabilir. Yani ya karakter alacan veya animasyon yada kendin yapıcan. (ama genellikle marketplace'den alacağın canavar karakterlerinde işine yarayacak çoğu animasyonda dahil oluyor.)