basayx

Yeni üye
21 Ağu 2015
67
1
0
(16) Bursa
lyQ08r.jpg

Şimdi ben b izi kovalayacak bir aı oluşturmaya çalışıyorum. Her şey tamam gözüküyor ancak bu arkadaş bizi kovalamıyor? Yardımcı olursanız sevinirim :)

sparda'dan Get Controller yaptırın ve o controller'ı bağlayın Simple Move To Actor'e. Tabi Simple Move To'yu kullanabilmeniz için yapay zeka BP'i Character Movement Component kullanan bir actor olmalı.

Bu arada NavMesh oluşturdunuz level içinde değil mi?

Jacky' Alıntı:
sparda'dan Get Controller yaptırın ve o controller'ı bağlayın Simple Move To Actor'e. Tabi Simple Move To'yu kullanabilmeniz için yapay zeka BP'i Character Movement Component kullanan bir actor olmalı.

Bu arada NavMesh oluşturdunuz level içinde değil mi?

Evet nav meshi attım, tüm alanı kaplayacak şekilde de genişlettim. Ancak get controller çıkmıyor bende :I
oZdrZo.jpg

qukla' Alıntı:
Sağ tıkladıktan sonra açılan pencereden, Content Sensitive yi kapatmayı denedin mi ?

Jacky' Alıntı:
Yapay zeka için kullandığınız normal bir actor BP yalnız, character movement component içeren bir character BP olması lazım navmesh aracılığı ile simple move to kullanabilmesi için.

quakla dediğini yaptım ve bu sefet get controller geldi ancak Jackynin dediğini yaptım hala olmadı:) Actor bp açtım içine spardayı attım öle denedim olmadı sonra character olarap bp açtım sparayı attım öyle denedim yine olmadı bana şunun nasıl olacağınız acemi idilinde birkez daha anlatırsanız çooook memnun olurum :)