Arkadaşlar 4.26 sürümü ile çalışıyorum ve water river eklediğimde ve üstüne bp_buoyancy attığımda sürükleniyor ve suyun üstünde kalıyor fakat ben water river'ın bitişinde water lake kullandım nesne lake'e geldiğinde suyun üstünde kalmıyor direk dibe batıyor. bunu nasıl engellemeliyim ?
2. sorun ise water lake'in bazı bölgelerinde water undground'ında ana renk olan mavinin olmaması water lake ortasında var fakat uzattığım bölümlerde mavi kısım yok.
3. sorun ise river yada lake altına foliage ile asset ekleyemiyorum. Eklediğimde river yada lake üstüne eklettiriyor. Bunu önleyecek bir şey yok mudur yoksa tek tek elimle mi eklemem gerekiyor.
Çok teşekkürler iyi zamanlar diliyorum.
2. sorun ise water lake'in bazı bölgelerinde water undground'ında ana renk olan mavinin olmaması water lake ortasında var fakat uzattığım bölümlerde mavi kısım yok.
3. sorun ise river yada lake altına foliage ile asset ekleyemiyorum. Eklediğimde river yada lake üstüne eklettiriyor. Bunu önleyecek bir şey yok mudur yoksa tek tek elimle mi eklemem gerekiyor.
Çok teşekkürler iyi zamanlar diliyorum.