nazim' Alıntı:
Arkadaşlar visual studioya, unreal engineden yaptığım projeyi eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim?

Projenizde uproject dosyasına sağ tıklayıp Generate Visual Studio Project Files deyin.

http://www.unrealengineturkiye.com/ue4-c-giris-konusu.html (Şekil 4):
image.png

http://i.resimyukle.xyz/zAA6.png

Bu hatayı alıyorum

Ben projemi renderlerken RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully. hatasını alıyorum.Yabancı kaynaklardan araştırdım çoğu kişide bu hata oluyor ve sorunun visual studiodan kaynaklandığını söylüyorlar.Projeyi visual studioda açıp gelişmiş ayarlardan birşeyleri değiştirin falan diyorlardı.Bende projeyi visual studioda açmayı denedim malum C++ hatasını alıyorum  :dodgy:

7v0n7P.png

nazim' Alıntı:
http://i.resimyukle.xyz/zAA6.png

Bu hatayı alıyorum

Ben projemi renderlerken RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully. hatasını alıyorum.Yabancı kaynaklardan araştırdım çoğu kişide bu hata oluyor ve sorunun visual studiodan kaynaklandığını söylüyorlar.Projeyi visual studioda açıp gelişmiş ayarlardan birşeyleri değiştirin falan diyorlardı.Bende projeyi visual studioda açmayı denedim malum C++ hatasını alıyorum  :dodgy:

Neymiş malum C++ hatası? Visual Studio projesini oluşturabildiniz mi? Verdiğim linkte build konfigürasyonunuzu nasıl yapacağınıza dair bilgiler de mevcut.

zAA6.png

Siz sanırım benim attığım bu fotoğrafa bakmadınız ben bu hatayı alıyorum diyorum siz bana visual studionun build edilmesinin linkini atıyorsunuz.

nazim' Alıntı:
Siz sanırım benim attığım bu fotoğrafa bakmadınız ben bu hatayı alıyorum diyorum siz bana visual studionun build edilmesinin linkini atıyorsunuz.

Evet görmemişim ama sorduğunuz soru build konfigürasyonunun nasıl yapılacağına dair bir soru ve göndermiş olduğum linkte buna dair bilgiler(1.4. Unreal Build System) de mevcut diyorum, siz de okumamışsınız anlaşılan. Ayrıca Microsoft'un Visual Studio geliştirici ekibinde değilseniz Visual Studio'yu build etmek kimseye nasip olmaz, çünkü açık kaynak kodlu değil yani okumaya üşendiğiniz buradan anlaşılıyor. Bağlantı Visual Studionun build edilmesini değil, UE4de kod projesini anlatır. Bu üşengeçlikleri gösterip, insanların emek verip size yardım etmesini bekliyorsunuz.
image.png

Siz herhangi bir kod zaten kullanmıyorsunuz. Dolayısı ile ne Visual Studio dosyalarını oluşturmanıza gerek var, ne de build konfigürasyonunu değiştirmeye... Yapmanız gereken projeyi paketlemek, proje paketlendiğinde zaten sadece Development ve Shipping build alınır.

Sanıyorum bu adımları paketleme sırasında aldığınız hata yüzden sordunuz. Keşke aynı başlık altından devam etseydiniz, böyle yanlış anlaşılmalar yaşamazdık. Paketleme sırasında aldığınız hatanın sebebinin build konfigürasyonu olmadığını söyleyebilirim.

Estağfirullah Hocam çok teşekkür ederim herşey için.İki build seçeneğinde de RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully hatası alıyorum. Bu sorunu çözebilmem için ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?