ululemr

Yeni üye
6 Mar 2015
201
23
0
37
(34) İstanbul Avrupa
fb.me
Merhaba arkadaşlar,

Unreal Engine Marketplace'te, bir tane bedava, bir tane de paralı satış yapmak istiyorum ve bunun için tüm içerikleri hazırladım. Satış yapabilmek için gerekenler nelerdir?

Mesela, publish.unrealengine.com adresindeki "Settings > Payout > PAYOUT INFO" alanında "PayPal" yazıyor ve burayı değiştiremiyorum. Değişiklik için [email protected] adresine mail yazmam gerektiği yazıyor, doğru mu?

Bir de, satış yapan bir arkadaşa sordum ve satış yapabilmek için bankalardan birinden önce Vadesiz TL Hesabı açmam gerektiği, daha sonra da USD döviz hesabı açtırmam gerektiğini söyledi.

Tüm bunları nasıl yapabileceğim hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim gerçekten.

Şimdiden çok teşekkürler  :shy:

Merhabalar, Paypal kısmı değişebiliyor Bank Account (Banka Hesabı) seçeneği mevcut. Dilediğiniz bankadan size en yakın şubeye gidip hesap açmalısınız. Hem USD hem Euro döviz hesabı açtırmalısınız. Ek olarak Swift kodunu almalısınız. Fakat şu an bildiğime göre Epic Games, Ziraat Bankası, PTT ATM, İş Bankası, İninal ve Tatra Bankası ile çalışıyor ve Türk Lirası olarak ödeme alabiliyorsunuz Store'da olduğu gibi.

PTT Atm ve İninal ek ücret kesiyor.

Hem USD, hem de Euro döviz hesabı gerektiğini bilmiyordum! Arkadaşım sadece Vadesiz TL Hesabı dışında USD döviz hesabı açtırsan yeter demişti. Şimdi anladım.

En iyi banka hangisi sizce? Özellikle mobil bankacılıkta? Garanti mi, İş Bankası mı? İş Bankasından açtırmayı düşünüyorum ama en son burada size danışmak istedim.

Ozzy' Alıntı:
Merhabalar, Paypal kısmı değişebiliyor Bank Account (Banka Hesabı) seçeneği mevcut. Dilediğiniz bankadan size en yakın şubeye gidip hesap açmalısınız. Hem USD hem Euro döviz hesabı açtırmalısınız. Ek olarak Swift kodunu almalısınız. Fakat şu an bildiğime göre Epic Games, Ziraat Bankası, PTT ATM, İş Bankası, İninal ve Tatra Bankası ile çalışıyor ve Türk Lirası olarak ödeme alabiliyorsunuz Store'da olduğu gibi.

PTT Atm ve İninal ek ücret kesiyor.

Aklıma takıldı, ininal işe yarıyor mu gerçekten? Yani, ininal kullansam, banka hesabı, USD ve Euro döviz hesabı açtırmaya uğraşmasam. Dolar ve Euro'lar, direkt olarak TL bazında hesaba gelir mi?

Bir de, ne kadar kesinti yapar?

doganaydin' Alıntı:
Enparayı öneririm. Havale eft ücreti yok. Finansbank'ın bir dalı diyebilirsin.

Evet biliyorum. Peki ya EnPara için aynı şekilde Vadesiz TL Hesabı, Hem USD hem Euro döviz hesabı açtırmak gerekiyor mu?