bahtiyarardin

Cezalı Üye
12 Ağu 2015
4
-2
0
(34) İstanbul Avrupa
yl4gEa.png

VLYmQZ.png

öncelikle selamun aleyküm
yardımınıza ihtiyacım var
zbrushtan yeni bir model yaptım polygonunu dusurdum mudboxta texture nuda halletım rig yapabılecek kapasıteye gelınce mayaya exportladım.human ık ıle rıgıde hallettım daha sonra unrealda cagırdım sonra anımasyon eklemek için fbx dosyalarını benım modele ımportladım hata verdı sonra anladımkı benım yaptıgım rıg sıstemındekı kemıklerın ısmıyle unrealdakılerın aynı olacak fakat unrealdakı anımasyonlardan bırını mayaya cagırdım kemık sıstemını gormek ıcın ama bır turlu anlamadım yerde sabıt bır kemık var yanı ben bu modelımı mayadan nasıl rıglıcem unreal ıcın ve bunu nasıl kaynatıcam skın edıcem

bahtiyarardin' Alıntı:
...sonra anladımkı benım yaptıgım rıg sıstemındekı kemıklerın ısmıyle unrealdakılerın aynı olacak...

Sorunu bulmuşsunuz zaten. Çözümü ise ya Unreal içinde Retargeting yaptıracaksınız veya tekrar Maya içinde kemik isimlerini değiştireceksiniz(bu işinizi kolaylaştırsa da yine de retargeting yaptırmanız gerekir UE4 ile gelen animasyonları kullanabilmeniz için ki animasyon iskeletin boyut farkından ötürü bozulmasın.)

Burası bir destek forumu.

Sizin bu sorununuzu yarın bir gün başka bir insan yaşadığında çözümü bulabilsin diye özelden destek verilmiyor.

Forumun gerektirdiği de budur zaten.

Arkadaş yardımcı olmuş anlatmış fakat siz neden böyle bir tepki verdiniz?o size yardım etmek zorunda değil.

Sizin verdiğiniz vergiler ile burda değil?

UnLucky' Alıntı:
Forumun adminleri sağlam çalışıyor.2 gündür üyeyim hayran kaldım doğrusu :)

06 Eylül'de düğünüm olduğundan bu aralar bayağı uzağım. 12 eylül ve sonrasında hep buralardayım +
Bu güzel banlanma olayından sonrası içinde bir süpriz daha yapayım.

12 Eylülden sonra Blueprint dersleri çekmeye başlayacağım (çalışacağım demek daha doğru olur) :)

Khameria' Alıntı:
UnLucky' Alıntı:
Forumun adminleri sağlam çalışıyor.2 gündür üyeyim hayran kaldım doğrusu :)

06 Eylül'de düğünüm olduğundan bu aralar bayağı uzağım. 12 eylül ve sonrasında hep buralardayım +
Bu güzel banlanma olayından sonrası içinde bir süpriz daha yapayım.

12 Eylülden sonra Blueprint dersleri çekmeye başlayacağım (çalışacağım demek daha doğru olur) :)

Multiplayer replicate üstüne video çekerseniz çok iyi olur bizim açımızdan.

Temelleri attım herşey çok güzel çalışıyor session vs. ama,replicate yapıyorum

kapıyı server olan adam açınca clientlerde gözüküyor fakat client açınca serverde gözükmüyor,kafayı yedirecekler bana