DuFFy

Yeni üye
10 Ocak 2021
2
0
0
Belirtilmemiş
Herkese merhabalar, yaklaşık 3-4 seneyi aşkın süredir Unreal Engine üzerinden sinematik işler üretiyorum kısa filmlerden uzun metraj sinema filmlerine kadar. Aktif olarak discord kullanıyorum sunduğu özellikler sebebiyle ve bunca yıldır henüz hiç güzel bir topluluğa denk gelmedim discord üzerinde, kendim oluşturmaya karar verdim. Karakter yapımından landscape üretimine kadar yaklaşık 16-17 program kullanıyorum ve bilgi paylaşımına hazırım. Bu şekilde bilgi paylaşımına hazır olan, öğretmek ve öğrenmek isteyen herkes için 7/24 aktif olacak bir topluluk oluşturuyorum. Buraya kütüphane adı verdim, bütün bilgileri burada depolayacağız.
Şuan server boş fakat genel olarak sistemi kurdum, sizin katılımınız ve desteğinizle çok hızlı büyüyeceğimizden eminim, şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim.

https://discord.gg/E474PMX5W5

Join server dememe rağmen katılamıyorum. İlk kez kullanıyorum bu arada dc serverlarını yardımcı olursan sevinirim :)

Kırılmış link, yeniledim şimdi  :)

Kayıt kısmına gidip !kayıt isim yaş yazıp kayıt olduktan sonra rol kısmından hangi programları kullandığını emojilere tıklayarak seçebilirsin, rol dağılımlarını bu şekilde ayarladım ki ulaşım rahat olsun. Örneğin blender ile ilgili sorun olursa @blender diye blender kanalına etiketleyip yazabilirsin ve bütün blender kullananlara bildirim gitmiş olur gibi  :D

Merhaba, tek geliştirici olarak UE5 ile çok oyunculu bir korku/aksiyon oyunu geliştiriyorum. Oyun adı 'Blind Hunt'. İki modla başlıyoruz: Hide and Seek (saklanma modu), Survival (hayatta kalma modu). Amacım oyunu hızlıca oynanabilir hale getirip yayınlamak ve sonrasında yeni modlar ekleyerek genişletmek. Unreal Engine 5 bilen ya da Blender ile modelleme ve animasyon yapabilen ekip arkadaşları arıyorum. Şu an ücret ödeyebilecek durumda değilim fakat oyundan gelir elde etmeye başladığımızda katkı sağlayan arkadaşların emeğini adil bir şekilde karşılamayı hedefliyorum. Uzun vadeli bir projede yer almak istersen memnun olurum. İletişim için DM atabilirsin.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (359).png
    Ekran Görüntüsü (359).png
    542.1 KB · Görüntüleme: 3