Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phyrexian

Admin
Yönetici
UETR
5 Şub 2015
786
193
43
Istanbul
www.unrealengineturkiye.com
Selamlar. Forumun default teması artık bu şekilde arkadaşlar. Aynı zamanda eski iki tema yine seçilebilir durumda. Sağ alt taraftan değiştirebilirsiniz.. Uzun süredir bazı kullanıcılar siyah temadan rahatsız oluyordu. Bunun için temada ayarlar mevcut. İsteyen herkes renkleri - arkaplan resimlerini belirleyebilecek. 

Sizlerden ricam: tema üstünde farkedemediğimiz hatalar olabilir. Bunları bana özel mesaj atarak bildirebilirsiniz... 

Eski temada bulunan Bildirimler butonu, kullanıcı adınızın alt menüsünde bulunmakta. 

Tema ayarlarına gelirsek... Takma adınızın hemen sağında bulunan kutucuk üstünden renkleri ve belirlenen arkaplan resimlerini değiştirebilirsiniz. (Forumda paylaştığınız çalışmaları da bu alana ekleme gibi planlarımız var.)
themesettings1.jpg

Tema ayarlarının hemen sağ tarafında bulunan kutucuk ise container denilen genel temanın genişliğini değiştirmekte.​

Giderilecek / Farkedilen Sıkıntılar:
-Fontlarda bazı karakterlerin sorunlu gözükmesi.​
-Üye profili düzenlenecek.​
-Internet Explorer desteği​

Herkese iyi forumlar dilerim!​

dyanikoglu' Alıntı:
Harika olmuş, bir de mobil tema eklense tadından yenmez. Elinize sağlık.
Teşekkürler.. Mobil tema mevcut fakat Cookie'ler ile ilgili sorun çıkıyor. Mesela mobil üstünden girdiniz diyelim, otomatik olarak mobil tema aktif oluyor. PC üstünden tekrar girdiğinizde mobil tema hala aktif kalıyor. Bu yüzden kapalı tutmayı tercih ediyorum.

Yeni tema baya hoşuma gitti benimde :D Arkplan resminden ilkini renk olarakda maviyi seçtim 10 numara oldu. Yalnız hareket ederken biraz kastırıyor gibi geldi. Chrome da sıkıntı yok fakat Firefox da kastırıyor biraz. Ama kesinlikle hoşuma gitti :p Gözüme çarpan şuan 1 tane hata var oda hızlı cevap da paletler gelmedi sanırım yazı tipi ayarları yok bu temanın hızlı cevap kısmında? He bu arada bu temaya uygun birde rütbeleri ayarlamak lazım eskisi kalmış garip duruyo ^^

RecLast' Alıntı:
Yeni tema baya hoşuma gitti benimde :D Arkplan resminden ilkini renk olarakda maviyi seçtim 10 numara oldu. Yalnız hareket ederken biraz kastırıyor gibi geldi. Chrome da sıkıntı yok fakat Firefox da kastırıyor biraz. Ama kesinlikle hoşuma gitti :p Gözüme çarpan şuan 1 tane hata var oda hızlı cevap da paletler gelmedi sanırım yazı tipi ayarları yok bu temanın hızlı cevap kısmında? He bu arada bu temaya uygun birde rütbeleri ayarlamak lazım eskisi kalmış garip duruyo ^^

Hızlı cevap editörünü aktif hale getirdim, rütbelere de en kısa zamanda bi el atarım.. Teşekkürler bildirim için! :)

Tek bir sıkıntı var temada, sayfayı kaydırırken arkada gözüken Unreal logosu çok dikkat dağıtıyor. İlk başta hoş gelmişti, ama sitede dolaştıkça cidden rahatsız etmeye başladı.

Hayırlı olsun. Yalnız benim açımdan kötü oldu bu beyaz tema. Özellikle gece çalışırken uzun süre beyaz ışık görmek göz yoruyordu, siyah olması daha iyiydi. Değiştirme hakkımız olsa da artık buna da alışırız.

seckin' Alıntı:
Hayırlı olsun. Yalnız benim açımdan kötü oldu bu beyaz tema. Özellikle gece çalışırken uzun süre beyaz ışık görmek göz yoruyordu, siyah olması daha iyiydi. Değiştirme hakkımız olsa da artık buna da alışırız.

En alt kısımda eski tema var oradan seçebilirsin. Yada arkaplanı siyah yaparsan yine karanlık bir arkaplan olmuş olur. Kendin ayarlayabiliyorsun. Aslında bu tema hem karanlık hemde açık tonu sevenler için gayet iyi şu bahsettiğim 2 hata düzeltilirse gayet güzel olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...