Sonunda hallettim hocam, Windows 10 SK 10.0.22 versiyonunu yukleyince cozuldu.hata kodunu hatırlamıyorum ancak 17.8.16 versiyonda build almıyordu hatta bug report atıp downgrade yapmıştım bende VS ye, üzeri versiyonlarda belki sıkıntıyı düzeltmişlerdir, Ergin ' in dediği gibi kurulumda bir sıkıntı varmı diye kontrol ettikten sonra sorunu çözersen ve kullandığın VS versiyon bilgisini de geri bildirirsen güzel olur. Çünkü bende 17.8.2 de kaldım bug yüzünden bir daha update etmedim.
Evet 17.12.1 yuklu. Su an onu deniyorum hocam, Basarili, basarisiz sonuclarda buradan bilgilendirme yapacagim.şu an vs 17.12.1 mi yüklü sende sonuç olarak? yüklü ise herhangi bir cpp projede build almayı dener misin? sorun yok ise feedback lütfen![]()
simdi bunla karsilastim hocam, bakalim bu nasil cozulecek? Projeyi yaratip solution i da yaratinca boyle bir hata aliyorum, acmiyor projeyi.şu an vs 17.12.1 mi yüklü sende sonuç olarak? yüklü ise herhangi bir cpp projede build almayı dener misin? sorun yok ise feedback lütfen![]()
Sonunda server build alip calistirdim hocam. Dediginizi yapinca duzeldi.rebuild tıklayıp geçebilirsin, .sln dosyasını silip yeniden oluşturduğun her seferinde bu uyarıyı verir, normaldir.
Versiyonlari asagiya ekledim hocam.OK, bende update ediyorum VS yi öyleyse, teşekkürler![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.